Yandex Metrica

Bayilerin ÖTV indirimli sıfır araç stokçuluğu ellerinde patladı! Yok denilen araçlar oralardan çıktı

Bayilerin ÖTV indirimli sıfır araç stokçuluğu ellerinde patladı! Yok denilen araçlar oralardan çıktı

Önceki haberlerde site yönetimlerini ele geçiren birtakım şirketlerin mafya tarzındaki tutumları tepki çekmişti. Bu yöneticilik şirketlerinin oto galeriler ile anlaşarak site otoparklarına çöktükleri ve stokçuluk yaptıkları belirlendi.

Ekonomi

06.05.2024, 14:35

Hükümet tarafından yükselen araç fiyatlarını düşürmek amacıyla ÖTV indirimi kararlaştırılmış ve Resmi Gazete ile yayımlanan karar kapsamında belirli modeller için ÖTV indirimi yapılmıştı. Yapılan vergi düzenlemesi ile birlikte araç almak isteyen pek çok kişi fırsatı yakalamak adına araba bayilerine akın etti. Ancak insanlar umutlarla gittiği bayilerden eli boş döndü. Bayiler ÖTV indirimli araçların tükendiğini öne sürmüş, indirim kapsamında olmayan araçları satmaya çalışmıştı.

Bu otomobiller peynir ekmek gibi sattı! İşte Türkiye'nin en çok tercih edilen arabaları Bu otomobiller peynir ekmek gibi sattı! İşte Türkiye'nin en çok... Haberi Görüntüle

SİTE OTOPARKLARI GALERİLERE KİRALANDI

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye gündemine giren haberlere göre, büyük site yönetimlerinin mafyavari tutumlar sergileyen şirketlere kiralandığı gözler önüne serilmişti. Söz konusu şirketler, yönetimlerini ele geçirdikleri sitelerde akıl almaz uygulamaların içerisine girmişti. Bu şirketlerin araç galerileriyle yeni bir oyunun içerisine girdileri iddia edildi.

Site sakinlerinin iddialarına göre oturdukları sitede ev sahiplerinin otoparkları bile site yönetimleri tarafından oto galericilere kiralandı.

Paralar tükendi! Herkes ATM'ye koştu: Dev banka iflas etti! Paralar tükendi! Herkes ATM'ye koştu: Dev banka iflas etti! Haberi Görüntüle

GALERİLERDE YOK DENİLEN ARAÇLAR SİTE OTOPARKLARINDAN ÇIKTI

İstanbul Küçükçekme'de yer alan 700 dairelik bir sitede iddialara göre ev sahipleri ve kiracılar kendilerine ait otoparklarda park edilmiş sıfır araçlar görmeye başladı. Bunun üzerine yönetime başvuruda bulunan kişiler bir yanıt alamazken park sorunu her geçen gün arttı. 

Bayilerden yüzlerce araç alan oto galericiler araçlarını tepki çekmemek adına farklı sitelerde kapalı otoparklara koymayı tercih etti. Araç başı belirli ücrette anlaştıkları iddia edilen site yönetimleri ile oto galericilerin bu tutumuna tepki gösteren site sakinleri yaşanan olayı mahkemeye taşıdıklarını açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading