Yandex Metrica

Başvuran herkese 3000 TL ödeme yapılacak! Garanti Bankası'ndan emeklilere müjde

Başvuran herkese 3000 TL ödeme yapılacak! Garanti Bankası'ndan emeklilere müjde

Garanti Bankası, emekliler için yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre, maaşını Garanti Bankası'na taşıyan müşteriler 2700 TL'lik promosyonun sahibi olacak. Öte yandan, bir arkadaşını da bankaya getirene 250 TL'lik ek ödeme yapılacak.

Ekonomi

02.04.2024, 19:47

Garanti BBVA milyonlarca emeklinin beklediği emekli promosyon oranlarını açıkladı. Buna göre, 2700 TL + 250 TL olmak üzere, emekli maaşını bankaya taşıyan müşteriler toplamda 3 bin TL'lik nakit kazanma hakkı kazanacak. 

Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan Şimşek enflasyon açıklaması Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan... Haberi Görüntüle

GARANTİ BBVA PROMOSYON KOŞULLARI

Emekli maaşını Garanti BBVA ‘dan alan tüm emekli maaş müşterilerimize, Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemleri ücretsizdir.(Hafta sonları ve resmi tatil günleri dahil değildir. Uygulama 01/04/2021 itibariyle başlamış olup  öncesinde gerçekleştirilen havale/eft işlemlerini kapsamamaktadır.)

Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, Garanti BBVA Mobil veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilecek.

Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma Yolu'nda tarihi adım! Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma... Haberi Görüntüle

EMEKLİ MAAŞI GARANTİ BANKASI'NA NASIL TAŞINIR?

Yeni emekli olacaklar artık ilk maaş bankası olarak Garanti BBVA’yı seçebiliyor!

SSK ve Bağkur’dan emekli olacaklar, e-devletten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde,
Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde “Garanti BBVA”yı tercih edebiliyor.

Tüm emekliler, en yakın Garanti BBVA şubesine yalnızca nüfus cüzdanıyla kolayca banka değişikliği yapabiliyor.

Ayrıca şubeye gelmeden, e-devlet’ten de görseldeki adımları izleyerek kolayca banka değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. E-devlet’e Garanti BBVA İnternet Bankacılığı aracılığıyla veya PTT’den alacağınız şifre ile giriş yapabilirsiniz.
Bankamız müşterisi olup Emekli maaşını farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alan ve maaşında hiçbir bloke bulunmayan müşterilerimiz, Garanti BBVA Mobil ve Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını bankamıza aktarabilecek ve promosyon talep edebilecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading