Yandex Metrica

Bakan Şimşek seçim sonrası dönemle ilgili spekülasyonlara yanıt verdi: Devam edeceğiz!

Bakan Şimşek seçim sonrası dönemle ilgili spekülasyonlara yanıt verdi: Devam edeceğiz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, seçim sonrası ekonomi politikası ile ilgili yapılan spekülasyonlarla ilgili sosyal medya adresinden açıklamada bulundu. Şimşek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü desteğiyle uyguladığımız politikalar, seçim sonrasında da hedeflerimiz doğrultusunda devam edecek." ifadelerini kullandı.  

Ekonomi

28.02.2024, 11:04

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya adresinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü desteğiyle uyguladıkları politikaların, seçim sonrasında da hedefler doğrultusunda devam edeceğini belirterek, "Bu çerçevede dolaşıma kasıtlı olarak sunulan spekülasyonlara itibar etmeyiniz." ifadelerine yer verdi. 

Emeklilere taze taze müjde: 10, 20, 30 bin maaş alana ek ödeme yatacak: Karar onaylandı Emeklilere taze taze müjde: 10, 20, 30 bin maaş alana... Haberi Görüntüle

"KASITLI OLARAK SUNULAN SPEKÜLASYONLARA İTİBAR ETMEYNİZ"

Şimşek, Garanti Bankasının tahvil ihracına ilişkin bir paylaşımı alıntılayarak, X hesabından değerlendirmelerde bulundu.

Şirketlerin uluslararası piyasalarda sermaye benzeri kaynaklara artık daha rahat erişebildiğine dikkati çeken Şimşek, şunları kaydetti: "Programda öngördüğümüz hedeflere yaklaştıkça ülkemize uzun vadeli ve uygun maliyetli kaynak akışı daha da artacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü desteğiyle uyguladığımız politikalar, seçim sonrasında da hedeflerimiz doğrultusunda devam edecek. Bu çerçevede; dolaşıma kasıtlı olarak sunulan spekülasyonlara itibar etmeyiniz."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading