Yandex Metrica

Bakan Nebati, ASO Başkanı Ardıç ile görüştü! Dikkat çeken istihdam mesajı

Bakan Nebati, ASO Başkanı Ardıç ile görüştü! Dikkat çeken istihdam mesajı

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç ve beraberindeki heyetle görüşen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Görüşmede, ihracat potansiyelimizi güçlendirmek, üretim kapasitemizi ve istihdamımızı artırmak için devreye aldığımız politika araçlarımızı ele aldık.'' dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:19

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Bakan Nebati, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, görüşmeye ilişkin bilgi verdi.

Nebati, ASO Başkanı Ardıç ve beraberindeki heyetle Bakanlıkta bir araya gelerek verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti.

2024 Kurbanlık fiyatları güncellendi! Küçükbaş ve Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? 2024 Kurbanlık fiyatları güncellendi! Küçükbaş ve Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne... Haberi Görüntüle

''İSTİHDAM İÇİN DEVREYE ALDIĞIMIZ POLİTİKA ARAÇLARIN ELE ALDIK''

Bakan Nebati, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Görüşmede, ihracat potansiyelimizi güçlendirmek, üretim kapasitemizi ve istihdamımızı artırmak için devreye aldığımız politika araçlarımızı ele aldık. İş dünyasıyla gerçekleştirdiğimiz istişare odaklı görüşmelere önümüzdeki dönemde devam edeceğiz." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading