Yandex Metrica

Bakan Nebati asgari ücret hakkında konuştu: Tarihi bir artış

Bakan Nebati asgari ücret hakkında konuştu: Tarihi bir artış

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TBMM Genel Kurulu'nda asgari ücrete yapılan zam hakkında yorum yaptı.

Ekonomi

23.01.2024, 22:02

TBMM Genel Kurulu'nda 2022 yılı bütçesi görüşmelerinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 4250 TL olarak açıklanan asgari ücret hakkında yorumlarda bulundu. 

"Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan asgari ücret hayırlı uğurlu olsun." ifadelerine yer veren Nebati, "Asgari ücretliyi enflasyona ezdirmeyeceğiz", sözünü hatırlattı. 

Emeklilerin gözü Temmuz ayında! Ek iyileştirme ile SSK ve Bağ-Kur emeklisinin en düşük emekli maaşına enflasyon farkı! Emeklilerin gözü Temmuz ayında! Ek iyileştirme ile SSK ve Bağ-Kur... Haberi Görüntüle

ENFLASYONUN ÇOK ÇOK ÜSTÜNDE 

"Enflasyonun üstünde değil, çok üstünde değil, çok çok üstünde, yani yüze 50’lik net bir artışla asgari ücreti açıkladı Cumhurbaşkanımız." ifadelerine yer veren Nebati, 2022 yılında asgari ücretin 4250 TL olarak uygulanacağını bildirdi.

Kefil şartı yok! Emeklilere düşük faizle 50 bin TL nakit para verilecek: İşte 50 bin TL ihtiyaç kredisi için istenen şartlar... Kefil şartı yok! Emeklilere düşük faizle 50 bin TL nakit... Haberi Görüntüle

TARİHİ BİR ARTIŞ 

Asgari ücretten gelir vergisi ve damga vergisinin kalktığını ifade eden, Nebati asgari ücret zammının tarihi bir artış yaşadığını kaydetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading