Yandex Metrica

Bakan Karaismailoğlu'ndan meraklandıran paylaşım: Bir sürprizimiz var!

Bakan Karaismailoğlu'ndan meraklandıran paylaşım:  Bir sürprizimiz var!

Bakan Karaismailoğlu sosayl medya hesabından heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Karaismailoğlu, '6 gün önce 1915 Çanakkale Köprüsü’nü açtık, yarın Tokat Havalimanı’nı açıyoruz, pazartesi günü de bir sürprizimiz var. Durmak yok!' dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:02

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun sosyal medya hesabından geçtiğimiz hafta açılan ve bugün açılacak olan Tokat Havalimanı ile ilgili yaptığı paylaşım merak uyandırdı.

Aracı olan herkes dikkat! Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı: Sakın o ücretleri ödemeyin! Aracı olan herkes dikkat! Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı: Sakın o... Haberi Görüntüle

HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karaismailoğlu, 6 gün önce 1915 Çanakkale Köprüsü’nü açtık, yarın Tokat Havalimanı’nı açıyoruz, pazartesi günü de bir sürprizimiz var. Durmak yok!'' ifadelerini kullandı.

Bankalar para musluğunu açtı! Tam tamına 8 banka 0 faizli kredi dağıtacak: İşte başvuru şartları... Bankalar para musluğunu açtı! Tam tamına 8 banka 0 faizli... Haberi Görüntüle

TOKAT HAVALİMANI'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Öte yandan Karaismailoğlu, 25 Martta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek Yeni Tokat Havalimanı'nında incelemelerde bulundu. Karaismailoğlu, yetkililerden bilgi aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading