Yandex Metrica

Bakan Dönmez 'başrolde gençler olacak' diyerek açıkladı! 'Yüksek lisansını tamamlayanlar çalışabilir'

Bakan Dönmez 'başrolde gençler olacak' diyerek açıkladı! 'Yüksek lisansını tamamlayanlar çalışabilir'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Enerji alanlarında başrolde gençler olacak. Şu anda Karadeniz gaz sahasından Akkuyu NGS'ye kadar birçok projemizde yurt dışında yüksek lisansını tamamlamış arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Sizler de bu arkadaşlarımızdan biri olabilirisiniz" dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 22:18

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, üniversitelerdeki mühendis adayı öğrencilerle çevrim içi buluşarak onlara hitap etti. Bakan Dönmez, "Siz gençlerin sayesinde teknoloji tüketen değil, üreten bir ülke olmak istiyoruz" dedi.

4 milyon emekli için  karar haftası! En düşük aylık ne kadar olacak? İşte takip edilecek süreç... 4 milyon emekli için karar haftası! En düşük aylık ne... Haberi Görüntüle

"TEKNOLOJİ ÜRETEN BİR ÜLKE OLMAK İSTİYORUZ"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Tematik Kış Kampları dolayısıyla Van Gölü Gençlik Merkezi'nde bulunan çeşitli üniversitelerin mühendislik fakültesi öğrencileriyle çevrimiçi görüşme gerçekleştirdi. 

Görüşmesinde Türkiye'nin geleceğini gençlerin inşa edeceğinin altını çizen Bakan Dönmez, "Siz gençlerin sayesinde teknoloji tüketen değil, üreten bir ülke olmak istiyoruz" dedi.

Araç alacaklara müjde: ÖTV indirimiyle o marka model arabalara dev indirim geliyor! Araç alacaklara müjde: ÖTV indirimiyle o marka model arabalara dev... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE YÜZYILI ENERJİNİN DE YÜZYILI OLACAK"

Son yıllarda enerji alanında yapılan adımlarla "Türkiye Yüzyılı"nın enerjinin de yüzyılı olacağının altını çizen Bakan Dönmez, bu dönemde yapay zeka, enerji ve uzay teknolojileri, sanal teknolojiler, elektrikli ve otonom araçlar, akıllı şehirler ve nanoteknolojinin önemli bir yer tutacağını anlattı.

Gençlerin de bu alanlarda "başrolde" olacağını vurgulayan  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Şu an Karadeniz gaz sahasından Akkuyu NGS'ye kadar birçok projemizde yurt dışında yüksek lisansını tamamlamış arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Sizler de bu arkadaşlarımızdan biri olabilirisiniz" diye açıklamada bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading