Yandex Metrica

Sitede Ara

Aytemiz Yatırım Bankası A.Ş. kimin, sahibi kim?

Aytemiz Yatırım Bankası A.Ş. kimin, sahibi kim?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ülkemizde yeni bankaların faaliyetine izin verdi. İzin verilen bankalar arasında Aytemiz Yatırım Bankası A.Ş. de bulunuyor. Resmi Gazete'de yayımlanan kararın ardından Aytemiz Yatırım Bankası A.Ş. kimin, sahibi kim? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Ekonomi

25.05.2024, 14:39

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) 3 banakaya daha faaliyet izni verdi. Faliyet izni verilen bankalar şunlar;  Aytemiz Yatırım Bankası AŞ, Marin Yatırım Bankası AŞ, ve Adil Katılım Bankası AŞ. Yatırım bankacılığı alanında hizmet vermeye başlayab Aytemiz Aytemiz Yatırım Bankası AŞ'nin sahibinin kim olduğu merak konusu oldu.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren gelişme: Kısa çalışma ödeneğinde şartar komple değişti! Milyonlarca çalışanı ilgilendiren gelişme: Kısa çalışma ödeneğinde şartar komple değişti! Haberi Görüntüle

AYTEMİZ YATIRIM BANKASI KİMİN, SAHİBİ KİM?

BDDK, kurucu ortaklar Aytemiz Finansal Hizmetler AŞ, İsmail Aytemiz, Hüseyin Aytemiz, Ahmet Aytemiz ve Kerem Aytemiz tarafından 1 milyar 500 milyon TL sermayeli "Aytemiz Yatırım Bankası AŞ" ünvanlı kalkınma ve yatırım bankasının kurulmasına onay verdi. Aytemiz Yatırım Bankası, Aytemiz ailesi tarafından kurularak hayata geçiriliyor. 

GSM hat sahipleri bayram öncesi sevinecek! Bir fatura bedavaya geliyor: Para iadesini kaçırmayın GSM hat sahipleri bayram öncesi sevinecek! Bir fatura bedavaya geliyor:... Haberi Görüntüle

MARİN YATIRIM BANKASI KİMİN?

BDDK kurucu ortaklar Mehmet Koç, Sefa Koç, Noman Tekin, Meltem Süloğlu ve Yavuz Duranoğlu tarafından 1 milyar 500 milyon TL sermayeli "Marin Yatırım Bankası AŞ" ünvanlı bankanın kurulmasına izin verdi. 

Emekli maaşları sil baştan değişiyor! SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı  26 bin TL olacak? Emekli maaşları sil baştan değişiyor! SSK, Bağ-Kur en düşük emekli... Haberi Görüntüle

ADİL KATILIM BANKASI A.Ş KİMİN, SAHİBİ KİM?

BDDK, kurucu ortaklar Ali Emre Ballı, Murat Yönaç, Özberk Çetinkaya, Ali Paslı ve Fahri Akcan tarafından Türkiye'de 3 milyar TL kuruluş sermayeli "Adil Katılım Bankası AŞ" ünvanlı bir (dijital) katılım bankası kurulmasını da onayladı.

Habere Tepki Ver

0

1

2

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading