Yandex Metrica

Aylık 9 bin 500 TL'ye eviniz olsun ister misiniz? TOKİ'de 2+1 ve 3+1 evler için dev kampanya başladı!

Aylık 9 bin 500 TL'ye eviniz olsun ister misiniz? TOKİ'de 2+1 ve 3+1 evler için dev kampanya başladı!

Konut satın almak isteyenlere müjdeli haber TOKİ'den geldi. 2+1 ve 3+1 uygun satış fiyatıyla göz kamaştırıyor. Aylık 9 bin 500 TL taksitle 2+1, 11 bin 200 TL taksitle 3+1 ev sahibi olmak TOKİ sayesinde mümkün.

Ekonomi

22.05.2024, 01:15

Mayıs ayında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ'ye hızlı bir şekilde göz atmalı. TOKİ uygun fiyatlı konut satışlarına başlayacağını detaylarıyla birlikte duyurdu.

Dar gelirli vatandaşların bu devirde ev alması oldukça zor bir hale gelmişken, TOKİ'den kenarda biraz birikmiş parası olan vatandaşlara can suyu olacak kampanya geldi.

7700 TL dar gelirli yardım parası! Başvuran herkes PTT'den ödeme alacak: Son tarih belli oldu 7700 TL dar gelirli yardım parası! Başvuran herkes PTT'den ödeme... Haberi Görüntüle

TOKİ KONUT PROJELERİNİ PAYLAŞTI

2024 yılı için planlanan projeleri TOKİ açıkladı. Farklı illerde ve farklı özelliklerde bulunan ve satışa sunulan evler hem bireysel hem de toplumsal kalkınmayı destekleyecek şekilde tasarlanıyor. Vatandaşlara uygun fiyatlı konut satışı, vatandaşların cebinden daha az para çıkmasını sağlıyor.

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 farklı seçenek var En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 farklı... Haberi Görüntüle

11 İLDE UCUZ FİYATA KONUTLAR SATIŞA SUNULUYOR

30 Hazirana kadar Afyonkarahisar, Balıkesir, Çorum, Eskişehir, Kars, Konya, Rize, Siirt, Tunceli, Zonguldak illerinde TOKİ'nin konut satışı devam ediyor.

İşyeri satışının yapılacağı iller ise Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Bartın, Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Isparta, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Konya, Kütahya, Nevşehir, Sinop, Sivas, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Yalova olarak belirtildi.

Doların fiyatı 13 TL birden fırlayacak! Yatırımcılar dikkat.. İşte 12 Temmuz 2024 döviz kurları Doların fiyatı 13 TL birden fırlayacak! Yatırımcılar dikkat.. İşte 12... Haberi Görüntüle

ÖDEME PLANI NASIL OLACAK?

31 Mayıs 2024 tarihinde saat 14:00'da açık artırma yöntemiyle konut satışları başlayacak. Açık artırmada konut fiyatları 40 bin TL, 100 bin TL ve 500 bin TL olarak sıralı bir şekilde satışa sunulacak.

Konut satışlarında bazı dairelerin hemen teslim edileceği, bazı dairelerin ise teslim süresinin 6,9 ve 12 ay olacağı belirtildi. Konut satın alan vatnadaşların mülkü satın aldıkları tarihten itibaren bir yıl içerisinde konutların üçüncü şahıslara devretmeleri ise mümkün olmayacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading