Yandex Metrica

Ayhan Bora Kaplan'ın evi ne kadar 2024?

Ayhan Bora Kaplan'ın evi ne kadar 2024?

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, son günlerin en dikkat çeken ismi haline geldi. Kaplan'ın liderliğini yaptığı çeteye yönelik gerçekleştirilen operasyonlar, siyasi ve emniyet kesimlerinde büyük yankı uyandırırken, suç örgütü liderinin Ankara'daki ultra lüks dairede oturduğu ortaya çıktı ve daire satışa sunuldu. Dairenin fiyatı ise 41 milyon Türk Lirası.

Ekonomi

24.05.2024, 12:24

Esenboğa Havalimanı'na yetişmeye çalışırken 7 Eylül 2023 tarihinde Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Ayhan Bora Kaplan, Almanya'ya gitmek üzereyken yaşadığı bu olaydan sonra Türkiye'nin gündeminden hiç düşmedi.

Dul ve yetim aylıkları zamlandı! Yüzde 50 dul maaşı ne kadar oldu? Dul ve yetim aylıkları zamlandı! Yüzde 50 dul maaşı ne... Haberi Görüntüle

LÜKS DAİRESİ SATIŞTA

Kaplan, uyuşturucu, silah kaçakçılığı, gasp, cinayet ve bir dizi suçtan yargılandığı dava sürecinde, örgütünün siyaset, yargı ve emniyet çevrelerinde birçok isme nüfuz ettiği ortaya çıktı.

Kısa sürede milyarlarca liralık bir varlığı yönetmeye başlayan Kaplan'ın Ankara'da bulunan lüks daire, son günlerde satışa sunuldu. Politikyol'dan Altan Sancar'ın haberine göre; Kaplan'ın Ankara'da konakladığı Çankaya ilçesinde yer alan Beytepe Köyü (Lodumu) bölgesindeki brüt 750 metrekarelik ultra lüks tripleks dairesi alıcılarını bekliyor.

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı alanlara müjde: Bakanlık resmen duyurdu: Maaşlara dev zam geldi 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı alanlara müjde:... Haberi Görüntüle

41 MİLYON TÜRK LİRASI

12 Mayıs 2024 tarihinde bir internet sitesinde yayımlanan ilana göre, satışa çıkarılan dairenin mülk sahibi tarafından kullanıldığı belirtiliyor.

Kaplan ailesinin 2022 yılında tescil ettirdiği bu özel daire, Ankara'nın en prestijli bölgelerinden birinde bulunuyor. Dairede, Türk hamamı ve saunanın yanı sıra beş banyo bulunuyor. Ayrıca, dairenin 7 yatak odası ve 2 oturma odası olduğu belirtiliyor.

İlanda, daireye ait fotoğraflar da paylaşılmış; bu fotoğraflar aracılığıyla dairenin ultra lüks özelliklerinin görülebileceği ifade edilmiş. Satışa sunulan bu özel dairenin fiyatı ise 41 milyon Türk Lirası olarak belirlenmiş.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading