Yandex Metrica

Avrupa'da enflasyon artışı marketleri vurdu! Raflar bomboş kaldı

Avrupa'da enflasyon artışı marketleri vurdu! Raflar bomboş kaldı

Enflasyon tüm Avrupa'da gıda fiyatlarını vurdu. İspanya'da yaşanan gıda temin sorunu nedeniyle marketlerin ayçiçek yağı ve süt raflarında ürün kalmadı.

Ekonomi

23.01.2024, 22:06

Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş sürerken, Avrupa'da yaşanan enflasyon artışı gıda temin sorunlarını ortaya çıkardı.

Kredi borcu olanlar yandı: BDDK yakın takibe alacak: Kara listeye girebilirsiniz: Kredi borcu olanlar yandı: BDDK yakın takibe alacak: Kara listeye... Haberi Görüntüle

AYÇİÇEK YAĞI KALMADI

Özellikle Avrupa ülkelerinde ayçiçek yağı, süt gibi ürünlerde temin etme sıkıntıları yaşanıyor.

Almanya'dan sonra İspanya'da da ayçiçek yağı stoklarındaki azalma, vatandaşları tedirgin etti.

Silvan Barajı'ndan ekonomiye dev katkı: Üretilecek enerji 1,5 milyar TL'ye denk Silvan Barajı'ndan ekonomiye dev katkı: Üretilecek enerji 1,5 milyar TL'ye... Haberi Görüntüle

1 YAĞ İLE SINIRLANDIRILDI

Yükselen benzin fiyatları nedeniyle tedarikçilerin fiyat artışı olabileceğine dair açıklamalar yapmasının beraberinde, İspanya'da ayçiçek yağlarının en fazla bir adet 5 litrelik olacak şekilde alınabileceği söylenmişti.

Kasa ağzına kadar doldu! Merkez Bankası rezerv miktarını açıkladı: Rekor artış piyasaya güven verdi Kasa ağzına kadar doldu! Merkez Bankası rezerv miktarını açıkladı: Rekor... Haberi Görüntüle

RAFLAR BOŞALDI

İspanya merkezli bir gazete olan Heraldo da bugün yaptığı bir haberde, ülke genelinde ayçiçek yağı ve süt sıkıntısı yaşandığını yazdı.

Birçok markette ayçiçek yağı ve süt raflarının boşaltıldığını yazan gazete, bu ürünlerin yanında başka temel gıdaları da temin etmenin zorlaştığını aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading