Yandex Metrica

ATM'lere sakın o kağıt parayı sokmayın! ATM artık o banknotu kabul etmiyor! Çok büyük cezası var!

ATM'lere sakın o kağıt parayı sokmayın! ATM artık o banknotu kabul etmiyor! Çok büyük cezası var!

Son bilgilere göre bankamatiklerin artık o banknotu kabul etmeyeceği açıklandı. ATM'ye giden vatandaşlar yaşadığı şok işe karşı karşıya kaldı. Alınan yeni karar ile birlikte o kağıt paralar artık ATM'lerde kullanılmayacak.

Ekonomi

29.03.2024, 09:36

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren yeni gelişmeler yaşanıyor. Türkiye'de artık yeni alınan karar ile birlikte ATM'lerde o kağıt bankonut kullanılmayacak.Yüksek enflasyon ve Türk Lirası'nın değer kaybı, finans sektöründe de büyük etki yaratmaya devam ediyor.

Alınan karar ile birlikte bankalar kullanımda olan bazı paraların artık geçerliliğini yitireceğini duyurdu. İddialara göre para çekme ve para yatırma limitlerinde değişiklik yapıldı.

Bu yatırımı yapan servet sahibi olacak: Selçuk Geçer 'fırsatı kaçırmayın' diyerek uyardı Bu yatırımı yapan servet sahibi olacak: Selçuk Geçer 'fırsatı kaçırmayın'... Haberi Görüntüle

ARTIK 10 TL'LİK BANKNOTLAR ATM'LERDE KULLANILAMAYACAK!

Yeni alınan karar ile birlikte 10 TL'lik banknotlar artık ATM'ler tarafından verilmeyecek. Bankalar önceden belirlenen nakit para çekme limitini 20 TL'ye yükseltti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading