Yandex Metrica

Asgari ücretliye müjde gece yarısı geldi: Bayram öncesi ilaç gibi gelecek

Asgari ücretliye müjde gece yarısı geldi: Bayram öncesi ilaç gibi gelecek

Milyonlarca asgari ücretliye ve emekliye müjde gece yarısı duyuruldu. Kurban Bayramı öncesi dev destek ödemesi yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gece yarısı onayladı. Kamu bankaları emekli ve asgari ücretliye 25.000 TL faizsiz kredi desteği sağlanacak.

Ekonomi

11.06.2024, 11:40

Bayrama bir haftadan az kala nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kredi imkanı sağlanacak. Asgari ücretli ve emeklilerin bayram ihtiyaçlarını kolaylaştıracak yeni haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi. Milyonlarca vatandaşa rahat nefes aldıracak kampanya için talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli ve asgari ücret ücretlilere yönelik 25.000 TL’lik faizsiz kredi paketinin tanımladığını duyurdu. Peki başvuru nasıl yapılacak?

Peynir ekmek gibi araba satacaklar! Nissan'dan dev kampanya: İster 100 bin indirim ister 500 bin alım desteği Peynir ekmek gibi araba satacaklar! Nissan'dan dev kampanya: İster 100... Haberi Görüntüle

ZİRAAT, HALK VE VAKIFBANK HAREKETE GEÇTİ

Milyonlarca vatandaşın nakit ihtiyaçlarını karşılamak için kolları sıvayan Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, 25.000 TL’lik faizsiz ihtiyaç kredisi fırsatlarını duyurdu. Bayramdan önce başlayan bu kampanya kapsamında milyonlarca emekli ve asgari ücretli vatandaş bayram ihtiyaçlarını daha kolay bir şekilde karşılayacak.

Sıcak nakit ihtiyacı olan vatandaşlar 25.000 TL’lik faizsiz bayram kredisi başlatan kamu banlarından Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'a başvuru yapabilecek. Yapmanız gereken tek şey bu bankalardan birinin mobil uygulamasını cep telefonunuza yüklemek buradan yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğini tıklayarak yeni bir hesap oluşturmak. Ardından mobil bankacılık hesabınızda krediler bölümüne girerek kredi başvuru formunu TC kimlik numaranızla doldurabilirsiniz.

Dolara karşı baskı azaldı: Dolarda 7 TL'lik değişim olacak! İşte güncel fiyatlar Dolara karşı baskı azaldı: Dolarda 7 TL'lik değişim olacak! İşte... Haberi Görüntüle

TEK TIKLA 25 BİN TL CEBİNİZE

Cumhurbaşkanı talimatıyla harekete geçen Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emeklilere anında onaylı hızlı kredi desteği veriyor. Hızlı kredi 5 dakika içinde onaylanıyor ve yine şubeye gitme zorunluluğu olmadan doğrudan IBAN numaranız tanımlanıyor. Böylelikle bayram öncesi alışveriş masraflarını kara kara düşünen emekli ve asgari ücretli vatandaşlar da rahat bir nefes alma fırsatına sahip oluyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading