Yandex Metrica

Asgari ücretlilere 3000 TL bayram ikramiyesi! Dar gelirlilere Ramazan Bayramı'nda sosyal yardım! Bakanlık açıkladı: Devlet desteği verilecek!

Asgari ücretlilere 3000 TL bayram ikramiyesi! Dar gelirlilere Ramazan Bayramı'nda sosyal yardım! Bakanlık açıkladı: Devlet desteği verilecek!

Bayram ikramiyesi ödemeleri için geri sayım başladı. Asgari ücret ile çalışan vatandaşlara devlet desteği ve sosyal yardım imkanı doğuyor. Aİle ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, asgari ücret ile çalışan kişilere Ramazan Bayramı'nda 3000 TL devlet desteği verileceğinin müjdesini verdi. 2024 yılında asgari ücretlileri yakından ilgilendiren son dakika ikramiye açıklaması geldi.

Ekonomi

26.04.2024, 14:13

Bayram ikramiyesi ödemeleri için geri sayım başlıyor. Milyonlarca emekli ile birlikte çok sayıda sosyal yardım alma hakkı olan, devlet desteği alan vatandaşa bayram ikramiyesi verilecek. Asgari ücret ile çalışan kişiler ise bu Ramazan bayramında 2024 yılında bayram ikramiyesi alıp almayacağını arama motorlarında aramaya başladı. Asgari ücretlilere gelen son dakika ikramiye haberlerinde ise asgari ücretlilerin 3000 TL bayram ikramiyesi alma hakkı bulunuyor. Peki asgari ücretlilere 3000 TL bayram ikramiyesi verilecek mi?

BORÇLAR SİLİNİYOR! Sicil affı ve borç kapatma kredisi TBMM'de onaylandı mı? BORÇLAR SİLİNİYOR! Sicil affı ve borç kapatma kredisi TBMM'de onaylandı... Haberi Görüntüle

2024 BAYRAM İKRAMİYESİ KİMLERE VERİLECEK? KİMLERİN İKRAMİYE ALMA HAKKI VAR?

Peki 2024 emekli bayram ikramiyesi hakkı kimlerde var? 4A 4B 4C emeklisinin tamamı bayram ikramiyesi alabiliyor. Ek olarakdul ve yetim aylığı alanlar, şehit yakınları ve gaziler, güvenlik korucuları, malülük aylığı alanlar, terörden zarar gören sivil vatandaşlar, iş görememezlik aylığı alanlarda bayram ikramiyesi ödemesinden yararlanabiliyor.

2024 Kurbanlık fiyatları güncellendi! Küçükbaş ve Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? 2024 Kurbanlık fiyatları güncellendi! Küçükbaş ve Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne... Haberi Görüntüle

2024 ASGARİ ÜCRETLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ALACAK MI?

Bayram ikramiyesi ödemeleri, sosyal yardımlar, devlet desteklerinin bu ramazan bayramında asgari ücretlilere verilip verilmeyeceği araştırılmaya başlandı. Fakat asgari ücretli çalışanlar için devlet tarafından herhangi bir bayram ikramiyesi ödemesi yapılmıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading