Yandex Metrica

Asgari ücrete temmuz zammı gelecek mi? Asgari ücrete ek zam yapılacak mı?

Asgari ücrete temmuz zammı gelecek mi? Asgari ücrete ek zam yapılacak mı?

Son günlerde emekli maaşının alt sınırının 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye çıkması sonucu tüm dikkatler asgari ücrete ek zam gelecek mi sorusuna çevrildi. Peki, Asgari ücrete temmuz zammı gelecek mi? Asgari ücrete ek zam yapılacak mı?

Ekonomi

23.01.2024, 20:38

Asgari ücrete ek zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Canlı yayında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın çalışmaları ile en düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükseltileceğini belirtti. Peki, Asgari ücrete temmuz zammı gelecek mi? Asgari ücrete ek zam yapılacak mı?

Atilla Yeşilada'dan ekonomistlere çarpıcı soru: Türk Lirası madem çok değerli o halde neden... Atilla Yeşilada'dan ekonomistlere çarpıcı soru: Türk Lirası madem çok değerli... Haberi Görüntüle

Kuyumcular uyarıyor! Elinde altını olanlar dikkat: Küçük yatırımcılar kar satışı yaptı! Kuyumcular uyarıyor! Elinde altını olanlar dikkat: Küçük yatırımcılar kar satışı... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRETE TEMMUZ ZAMMI GELECEK Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete Temmuz zammı olacağını belirterek, 'Zamların hepsini yaptık. Asgari ücrete temmuzda ara zam yapılacak' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading