Yandex Metrica

Artık sadece devletler değil kentler de yarışıyor

Artık sadece devletler değil kentler de yarışıyor

Bakan Dönmez, Denizli'nin bir enerji kenti olduğunu söylerken, rekabet ortamının artık sadece devletler arasında olmadığını, kentlerin de yarıştığını belirtti.

Ekonomi

23.01.2024, 21:56

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Denizli programı kapsamında Vali Ali Fuat Atik ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret ederek, projelerle ilgili bilgi aldı. 

Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde yaptığı konuşmada Bakan Dönmez, Denizli'nin son zamanlarda yıldızı parlayan şehirlerden birisi olduğunu kaydetti.

DENİZLİ BİR ENERJİ KENTİ

Bakan Dönmez, Denizli'nin sanayi, tarım ve turizmde gelecek vadettiğine dikkat çekerken, "Bir başka yön itibariyle Denizli, enerji kenti olmasıyla da öne çıkıyor. Denizli, kendi kendine yeten hatta etrafına da faydası dokunan, ihracatı olan bir kentimiz. Biz Denizli'nin ihtiyaç duyduğu enerji başta olmak üzere doğal kaynaklarla ilgili hususlarda bugüne kadar elimizden gelen desteği gösterdik. Bundan sonra da göstereceğiz." dedi.

BUGÜN KENTLER DE REKABET EDİYOR
Bugün sadece devletlerin değil kentlerin de yarıştığı bir rekabet ortamının olduğunu ve Denizli'nin de bu konuda başarılı çalışmaları bulunduğunu ifade eden Dönmez, AK Parti olarak yerinde yönetime inanan ve bunu destekleyen bir anlayışta olduklarını vurguladı.

Ziyaretlere AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, MHP İl Başkanı Ziya Gökalp de katıldı.

Bakan Dönmez, daha sonra Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan Enerji Koordinasyon Toplantısına katıldı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading