Yandex Metrica

Aralık ayı evde bakım maaşı yatan iller: Hak sahipleri hesaplarınızı kontrol edin, destek ödemesi yatan iller 

Aralık ayı evde bakım maaşı yatan iller: Hak sahipleri hesaplarınızı kontrol edin, destek ödemesi yatan iller 

Aralık ayı ortalarına doğru yaklaşırken; hak sahipleri evde bakım ödemelerinin yatıp yatmadığını merak ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, dar gelirli ihtiyaç sahibi hanelere sağlanan yardım ödemesinin ne kadar olduğu ve güncel maaşların hangi illerde yattığı araştırılıyor. 

Ekonomi

23.01.2024, 21:49

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan evde bakım ödemeleri, yeniden gündeme geldi. Evde bakım maaşının güncel tutarı ve hangi illerde yattığı merak ediliyor. 

Peki, evde bakım maaşı güncel rakam ne kadar? Evde destek ödemesi hangi illerde yatırıldı?

IMF'den dev kıyak! 20 milyar dolarlık borç yeniden yapılandırılacak IMF'den dev kıyak! 20 milyar dolarlık borç yeniden yapılandırılacak Haberi Görüntüle

ARALIK AYI EVDE BAKIM MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

Evde bakım destek ödemesi her ayın 15'i ile 31'i arasında hesaplara yatırılıyor. Aralık ayı ödemeleriyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ancak bu ayki ödemelerin de önceki aylarda olduğu gibi 15'i ve 31'i arasında yatırılması bekleniyor. 

O ilimizde tonlarca altın rezervi bulundu! Sondaj başlayacak çil çil altın yağacak O ilimizde tonlarca altın rezervi bulundu! Sondaj başlayacak çil çil... Haberi Görüntüle

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER SORGULAMA

Evde bakım maaşının yatıp yatmadığı, e-Devlet'in "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" sayfasından şifre ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulanabiliyor.

Bunun yanı sıra bakım parasının ödenip ödenmediğini SMS ile öğrenmek de mümkün. Bunun için BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak sorgulama yapılabiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading