Yandex Metrica

Sitede Ara

Araç sahipleri dikkatine: Bu gece yarısı akaryakıta zam geliyor: Gece yarısında sonra benzin-motorin litre fiyatı bakın kaç lira?  

Araç sahipleri dikkatine: Bu gece yarısı akaryakıta zam geliyor: Gece yarısında sonra benzin-motorin litre fiyatı bakın kaç lira?  

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarının sık sık güncellenmesine neden oluyor. Yapılan son açıklamalara göre bu gece yarısından itibaren akaryakıt fiyatlarına zam geleceği duyuruldu.

Ekonomi

17.02.2024, 21:59

Son yıllarda Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarında sık sık zam ve indirim haberleri gelmesine neden oldu. Son dönmelerde peş peşe indirim haberlerinin geldiği akaryakıt fiyatlarına bu kez zam yapılacağı açıklandı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak olan zam ile akaryakıt liste fiyatları da güncellenmiş olacak. 

Altın uzmanı uyardı: Bunu yapanlar altından çok büyük zarar edecek! Altın uzmanı uyardı: Bunu yapanlar altından çok büyük zarar edecek! Haberi Görüntüle

Emeklilerin cebi para dolacak: Promosyon savaşları rakamı yukarı çekti: En yüksek promosyonu hangi banka veriyor! Emeklilerin cebi para dolacak: Promosyon savaşları rakamı yukarı çekti: En... Haberi Görüntüle

60 KURUŞ ZAM

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren bu duyuruya göre bu gece yarısında itibaren motorin fiyatlarına zam yapılacağı duyuruldu. 60 kuruş olarak liste fiyatlarına yansıyacak bu zam ile 28 Mayıs Pazar günü itibariyle akaryakıt fiyatlarında değişiklik olacak. 

İran-İsrail gerilimi en çok altına yaradı! Uzman isimden altın yorumu: Yıl sonu o rakamları rahat görür İran-İsrail gerilimi en çok altına yaradı! Uzman isimden altın yorumu:... Haberi Görüntüle

Akaryakıt fiyatlarında son durum! 16 Nisan 2024 benzin ve motorin kaç TL oldu? Akaryakıt fiyatlarında son durum! 16 Nisan 2024 benzin ve motorin... Haberi Görüntüle

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Akaryakıt fiyatları İstanbul'da motorin 19.34 TL, benzin ise 20,57 TL olarak satılıyor. Ancak bu gece yarısından itibaren geçerli olacak olan zam ile birlikte motorin fiyatlarında artış yapılması bekleniyor. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading