Yandex Metrica

Araç almak isteyenler dikkat! İndirim devam ediyor: Bu sefer geçici süreli

Araç almak isteyenler dikkat! İndirim devam ediyor: Bu sefer geçici süreli

Elektrikli otomobil üreticilerinin başında gelen Tesla, daha önce Çin ve Avrupa'da indirime gitmişti. Bu sefer ABD'deki fiyatlarında iyileştirme yapan Tesla, bu sefer indirimin geçici olduğu bilgisini verdi.

Ekonomi

13.02.2024, 14:18

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Çin'de ve Avrupa'da daha öne fiyat indirimine gitmişti. Tesla'nın uyguladığı bu indirimler, rakipleri üzerinde baskı yaratma atağı olarak görüldü ve eleştirildi. 

Tesla, bu sefer ABD'deki fiyatlarında indirim gerçekleştirdi. Ancak indirimin geçici bir süre devam edeceği bilgisi verildi.

İslam Memiş açık açık tarih verdi: Altın yatırımcıları bunu kaçırmasın! İslam Memiş açık açık tarih verdi: Altın yatırımcıları bunu kaçırmasın! Haberi Görüntüle

100 DOLAR DÜŞTÜ

Model Y arkadan çekişli ve Model Y Uzun Menzilli versiyonları ABD'de 1000 dolar düşürülerek, 42 bin 990 dolar ve 47 bin 990 dolara indi.

Bakan Şimşek'ten yapay zeka mesajı: Küresel dünyaya hazırlık için önemli! Bakan Şimşek'ten yapay zeka mesajı: Küresel dünyaya hazırlık için önemli! Haberi Görüntüle

YAPILAN AÇIKLAMADA

Tesla internet sitesinden yapılan duyuruda, Model Y'nin RWD ve Uzun Menzilli versiyonlarının fiyatlarında 29 Şubat'a kadar indirime gidileceği ve bu fiyatların 1 Mart'tan itibaren bin dolar veya daha fazla artacağı belirtildi.

Samsung'un akıllı yüzüğü tanıtıldı! Galaxy Ring'in özellikleri neler? Samsung'un akıllı yüzüğü tanıtıldı! Galaxy Ring'in özellikleri neler? Haberi Görüntüle

2024'DE DAHA YAVAÇ BİR BÜYÜME ÖN GÖRÜLÜYOR

Tesla'dan yapılan açıklamada, ekiplerin Teksas'taki "Gigafactory" adı verilen üretim tesisinde yeni nesil araç üzerinde çalıştığı ve bu nedenle bu yılki araç hacmindeki büyümenin geçen yıla kıyasla daha düşük olabileceği uyarısında bulunuldu.

Faiz indirimi gelecek mi? Merkez bankası Başkan Yardımcısı Akçay'dan merak edilen soruya yanıt Faiz indirimi gelecek mi? Merkez bankası Başkan Yardımcısı Akçay'dan merak... Haberi Görüntüle

EN ÇOK SATAN ARAÇ ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

Açıklamada ayrıca, "Uzun bir süre boyunca pek çok kişi elektrikli araçların sürdürülebilirliğinden şüphe duyuyordu. Bugün gezegendeki en çok satan araç elektrikli araçlar." ifadeleri yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading