Yandex Metrica

Amerikalı dev bankadan korkutan dolar/TL açıklaması: Panik yapmayın ama...

Amerikalı dev bankadan korkutan dolar/TL açıklaması: Panik yapmayın ama...

Amerika'nın önde gelen bankaların Bank Of America, Türkiye'nin 2024 yıl sonu dolar ve Türk lirası beklentisini paylaştı. Bank Of, yıl sonu dolar beklentisini 38 TL olarak açıkladı.  

Ekonomi

22.05.2024, 10:29

Amerika'nın önde gelen dev bankalarından olan Bank Of America tarafından Türkiye'nin yıl sonu dolar ve enflasyon beklentisi açıkladı. Bank Of America, ekonomik görünüme ilişkin yeni bir rapor yayımlayarak 2024 yıl sonu beklentilerini duyurdu.

Yayımlanan rapora göre enflasyon baskısının artması durumunda iç talebin yavaşlayacağı ve kredi büyümesinin yüzde 2'lik tavanın altında kalacağı öngörüsü bulunuyor. 

Piyango bu ilçede yaşayanlara vurdu: Burda ikamet edenlere geri ödemesiz 180.000 TL hibe verilecek! Piyango bu ilçede yaşayanlara vurdu: Burda ikamet edenlere geri ödemesiz... Haberi Görüntüle

DOLAR/TL BEKLENTİSİ 38 TL

Bank Of America'nın raporunda yıl sonuna kadar dolar kurunun yükselmesi bekleniyor. Yüksek enflasyon seviyeleri ve sermaye girişlerindeki yavaşlamalardan kaynaklı Türk lirasının değer kaybedeceğini, 2024 yılı içerisinde dolar kurunun 38 lira seviyelerinde olacağını belirtiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading