Yandex Metrica

Aman dikkat! Trafik sigortası yaparken dikkat edin: Bu oyun ile cebinizden fazla para çıkar

Aman dikkat! Trafik sigortası yaparken dikkat edin: Bu oyun ile cebinizden fazla para çıkar

Trafik sigortasında son iki ayda peş peşe gerçekleşen yüzde 10'luk zam, sigorta şirketleri tarafından maliyetleri karşılamadığı gerekçesiyle yapıldı. Bu durum, bazı poliçelerde zam sınırını aşmak amacıyla ek maliyetlerin devreye sokulduğu şeklinde iddialara neden oldu.

Ekonomi

13.02.2024, 09:45

Trafik sigortasında, ek maliyetlerle birlikte üst limit aşılmaya başlandı.

Ocak ve şubat aylarında trafik sigortasına yapılan yüzde 10'luk zam, sigorta şirketleri tarafından yeterli bulunmadı. Bu nedenle, şirketler çeşitli gerekçelerle prim sınırını aşma eğilimine girdi.

Faiz kararı sonrası altın ve dolar fiyatları! Gram altın, dolar kaç TL oldu? Faiz kararı sonrası altın ve dolar fiyatları! Gram altın, dolar... Haberi Görüntüle

TRAFİK SİGORTASI YAPARKEN DİKKAT EDİN

TOBB Türkiye Sigorta Komitesi Başkanı Levent Korkut, "Şu an poliçeye erişim zor, acenteler bu konuda çok zorlanıyoruz. Günün sonunda bu sene vadesi gelen poliçeler için yenilenmeme yok. Sigorta Emeklilik ve Düzenleme Kurumu konusunda mutlaka kalıcı çözüm bulunmasını istiyoruz." açıklamasında bulundu.

İddiaya göre, sigorta yaptırmak istemeyen şirketler, teknik sorunları bahane ediyor. İnternet üzerinden teklif alamayan müşteriler, şirketi telefonla aradıklarında ise ek teminatlar ve çekici gibi hizmetler için aşırı yüksek tekliflerle karşılaşıyor.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading