Yandex Metrica

Altının ışıltısı yatırımcıları büyüledi: Yeni yıl altının yılı olacak! Altın fiyatları yükselişini sürdürüyor

Dünyayı etkisi altına alan Ortadoğu krizi ile ibresini yukarı çeviren altın fiyatları yükselişine devam ediyor. Kasım ayının 2. haftasıyla beraber yeşile dönen altın göstergesi 2024 yılında altın fiyatlarını uçuracak. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın çeyrek altın ne kadar oldu? Ons altın fiyatlarının 2 bin doların üzerine çıkmasıyla birlikte dünyaca ünlü banka Goldman Sachs altın fiyatlarına ilişkin bir açıklama yaptı. "Altının parlaklığı geri dönüyor" diyen banka uzmanlara yeni rekorun sinyalini verdi.

Ekonomi

23.01.2024, 21:46

Ons altın fiyatlarının 2 bin dolar eşiğini aşmasıyla birlikte yükselişine hız kazanan altın fiyatları yeni rekor için sinyallerini vermeye başladı. 28 Kasım itibarıyla gram altın 1.875 liradan işlem görmeye başladı. 

Aracı olan herkes dikkat! Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı: Sakın o ücretleri ödemeyin! Aracı olan herkes dikkat! Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı: Sakın o... Haberi Görüntüle

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Altın fiyatlarındaki önlenemez yükselişin ardından açıkma yapan ABD’li yatırım bankası Goldman Sachs, altın fiyatlarına ilişkin gelecek dönem tahminlerini açıkladı. "Altının parlaklığı geri dönüyor" değerlendirmesinde bulunan Goldman Sachs, "Altın fiyatlarındaki potansiyel yukarı yönlü hareket ABD reel faizleri ve dolardaki hareketlere yakından bağlı olacak, ancak Çin ve Hindistan'dan gelen güçlü tüketici talebinin devam etmesini ve merkez bankası alımlarının yukarı yönlü büyüme sürprizleri ve faiz indirimlerinin yeniden fiyatlandırılmasından kaynaklanan aşağı yönlü baskıları dengelemesini bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Emekliye lokum gibi müjde! Kök maaş hesaplamaları değişti: Yeni zamlar kuruşu kuruşuna yeniden hesaplandı Emekliye lokum gibi müjde! Kök maaş hesaplamaları değişti: Yeni zamlar... Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK MÜ?

Altın fiyatlarına ilişkin açıklamada bulunan İslam Memiş, "Gram altın serbest piyasalarda 1.887-1.987 seviyesinde, yani 1.900 lira sınırında olduğunu gözlemliyoruz." dedi. Sözlerine devam eden Memiş, "Gram altında aralık ayında takip edeceğimiz bant aralığı 1.900-2.000 lira arası olacak. Yani 1.800'lü rakamları aralık ayı itibarıyla göremeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Çılgın keşif! O bölgede dev petrol ve doğalgaz rezervi bulundu: Tam 3,2 milyar varil petrole eş değer Çılgın keşif! O bölgede dev petrol ve doğalgaz rezervi bulundu:... Haberi Görüntüle

28 KASIM GRAM ALTIN FİYATLARI

28 Kasım salı günü itibarıyla gram altın, 1.872,81 TL, çeyrek altın 3.121,00 TL, yarım altın, 6.242,00 TL, tam altın, 12.413,14 TL, Cumhuriyet altını ise 12.434,00 TL'den işlem görüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading