Yandex Metrica

Altında şok düşüş! Altın neden düşüşe geçti? Gram altın bugün kaç TL oldu? Cumhuriyet, çeyrek, 22 ayar bilezik ne kadar oldu?

Altında şok düşüş! Altın neden düşüşe geçti? Gram altın bugün kaç TL oldu? Cumhuriyet, çeyrek, 22 ayar bilezik ne kadar oldu?

ABD Merkez bankası faiz kararları sonrasında altın zirveden çakılmaya devam ediyor. Vatandaşlar ve yatırımcılar altının son durumu hakkında araştırmalara başlamış durumda. Altındaki düşün ne zaman sona ereceği de merak konusu oldu. Altın neden düşüşe geçti? Gram altın bugün kaç TL oldu? Cumhuriyet, çeyrek, 22 ayar bilezik ne kadar oldu?

Ekonomi

23.01.2024, 20:29

FED kararları sonrasında altındaki dalgalanmalar devam ediyor altının düşüşüne sebep olarak gösterilen faiz kararları sonrasında altının düşüşünün ne zaman sona ereceği araştırma konusu oldu.

AB destekli proje o illerde başlıyor! SGK'dan son dakika olarak duyuruldu: Her ay 325 euro ödeme! AB destekli proje o illerde başlıyor! SGK'dan son dakika olarak... Haberi Görüntüle

ALTINDA AŞAĞI YÖNLÜ BASKI

Altın piyasası aktörleri Fed tutanaklarından çıkacak mesajları beklerken, küresel tahvil getirilerindeki yükseliş aşağı yönlü baskı yaratan yeni bir unsur olarak öne çıkıyor.

58-61 yaş arası ve altındakilere ERKEN EMEKLİLİK! Erken emeklilikte yeni düzenlemeler neler 2024? 58-61 yaş arası ve altındakilere ERKEN EMEKLİLİK! Erken emeklilikte yeni... Haberi Görüntüle

WALL STREET'E DE SATIŞ GETİRDİ

Fed'in yılın geri kalanında federal fonlama faizini 75 baz puan artıracağı ve 2024'ten önce faiz indirimi olmayacağı beklentileri Wall Street'e de satış getirdi.

Motorine indirim mi geliyor 23 Nisan? Motorine bugün indirim var mı, işte güncel akaryakıt fiyatları Motorine indirim mi geliyor 23 Nisan? Motorine bugün indirim var... Haberi Görüntüle

FED ÜYELERİNİN AÇIKLAMALARI PİYASALARA YÖN VERMEYE DEVAM EDECEK

Bu beklentilerle küresel ölçekte artan dolar talebinin altın fiyatlarını baskılarken, makroekonomik veri takvimi ve Fed üyelerinin sözle yönlendirmelerinin piyasalarda oynaklığı arttırmaya devam edecek.

Zamların ardından benzin fiyatları güncellendi! 12 Nisan benzin ve motorine zam, indirim geldi? Güncel akarkayıt fiyatları ne kadar oldu? Zamların ardından benzin fiyatları güncellendi! 12 Nisan benzin ve motorine... Haberi Görüntüle

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

CANLI GRAM ALTIN FİYATI
ALIŞ (TL) 1.112,96
SATIŞ (TL) 1.113,10

ÇEYREK ALTIN FİYATI KAÇ TL?

ALIŞ (TL) 1.865,00
SATIŞ (TL) 1.882,00

22 AYAR BİLEZİK FİYATI NE KADAR

ALIŞ(TL) 1.039,42
SATIŞ(TL) 1.105,68

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ (TL) 7.605,00
SATIŞ (TL) 7.720,00

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading