Yandex Metrica

Altın Uçmaya alıştı! bozduranın çıldıracağı o tarih açıklandı

Altın Uçmaya alıştı! bozduranın çıldıracağı o tarih açıklandı

Altın piyasasında önemli bir tahmin yapıldı. Uzmanlar, altın fiyatlarının önümüzdeki dönemde yükseleceğini belirtti. altını olanlar ve altın almak isteyenler dikkat! uzmanlar uyarıda bulundu. Gram altın için 1500 lira, çeyrek altın için ise 2300-2500 lira bandına çıkacağı idda edildi. Bu tahmin için de bir tarih verildi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:22

Altın piyasası için önem bir tahmin yapıldı.Altın fiyatlarının yakından takip edilmesi sektörel ve kürrsel olayların etkisi sebeiyle dalgalı seyir izlemesi önem arz ediyor.Uzmanlar altın fiyatlarının önümüzdeki dönem yükselmesini beklediklerini söyledi.Elinde altını olanlar ve altına yatrım yapmak isteyenler için uyarıda bulundu.

HGS kullanıcıları için yeni düzenleme! İki yeni özellik artık E-Devlet'te HGS kullanıcıları için yeni düzenleme! İki yeni özellik artık E-Devlet'te Haberi Görüntüle

ALTIN ALACAKLAR DİKKAT!

Gram altın fiyatları son dönemlerde rekorlar kırmakta ve bu nedenle Kayseri'de sarraflık yapan Bayram Erdoğan açıklamasında ons altın fiyatları için tahminlerde bulunarak, altın alacakları uyardı. Bayram Erdoğan, yaptığı açıklamada, çeyrek altının 2023 yılının ilk yarısında 2.300-2.500 TL arasında satılacağını tahmin etti.

Ons altın fiyatı Nisan 2022 sonrasında en yüksek seviyeyi görmüş olarak 1940 dolar seviyelerinde seyrediyor. Ayrıca gram altın fiyatı dün 1,173 liranın üzerine yükseldi ve bugün 1,166 lira seviyesinde seyrediyor. Kuyumcular da altın fiyatlarına ilişkin açıklamalar yaparak durumu vatandaşlara duyurdu.

Dev rezerv göz kamaştırıyor! Bölgeyi terörden temizleyip petrol zengini olacaklar! Dev rezerv göz kamaştırıyor! Bölgeyi terörden temizleyip petrol zengini olacaklar! Haberi Görüntüle

ONS ALTIN ARTIŞ GÖSTERMEDİ

Kuyumcu Bayram Erdoğan, 2022 yılı içerisinde yaptıkları kanaatlerin yüzde 100'e yakın bir doğruluk sürecinde olduğunu belirterek, ons altın fiyatlarının 2022 yılı içerisinde Amerika Merkez Bankası'nın (Fed) yaptığı faiz politikalarından dolayı baskılandığını ve çok fazla bir artış göstermediğini söyledi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading