Yandex Metrica

Altın alacaklara İslam Memiş'ten kötü haber! Artık çok zor

Altın alacaklara İslam Memiş'ten kötü haber! Artık çok zor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altın için dikkat çeken bir yorumda bulundu. Memiş, 950 TL ve daha aşağı seviyelerde gram altın almanın artık neredeyse imkansız olduğunu söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:40

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın hakkında dikkat çeken bir piyasa değerlendirmesi yaptı. 

Memiş, olar endeksinin 108'in üzerine yükselmesinin hem diğer yabancı para birimlerini hem de altın gümüş gibi emtiaları olumsuz etkilediğini söyledi.

Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan Şimşek enflasyon açıklaması Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan... Haberi Görüntüle

"950 TL ALTINDA ALIM YAPMAK NEREDEYSE İMKANSIZ"

İslam Memiş, konuya ilişkin şöyle konuştu:

"Gram altın TL fiyatında 950 - 1000 lira aralığını takip etmeye devam ediyorum. Büyük ihtimalle 950 lira seviyesinin altı ekranlarda görülecek olsa da makas aralığından dolayı 950 lira seviyesinin altında alım yapma ihtimali her geçen gün azalmaya devam ediyor. Dolar endeksi 108 dolar seviyesine çıktı, euro dolar paritesi 1 seviyesine kadar indi, içeride doların baskılandığını gözlemliyoruz.

Herkes zam yaparken onlar indirim yaptı! Sigaradaki fiyat değişimi etiketlere yansıdı: İşte yeni sigara fiyatları Herkes zam yaparken onlar indirim yaptı! Sigaradaki fiyat değişimi etiketlere... Haberi Görüntüle

DOLARDA BASKILANMA VAR

17.40 lira seviyesinin altına baskılanmalar devam ediyoruz, hal böyle olunca da gram altın TL fiyatı dengelenme çabasında ama kişisel kanaatim gram altın fiyatının 950 lira seviyesinin altına düşüş ihtimalini çok zayıf gördüğümü söyleyebilirim.

950 lira 1000 lira aralığı kademeli alım olarak değerlendirilebilir. Biraz daha orta vadeye baktığımızda 1200 lira yıl sonunda 1450 lira seviyesine dair beklentimde bir değişiklik yok."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading