Yandex Metrica

Akıllı telefon alacaklar dikkat! Bu modellere zam gelecek

Akıllı telefon alacaklar dikkat! Bu modellere zam gelecek

Akıllı telefon almayı düşünenlerin acele etse iyi olabilir, çünkü aksi takdirde yeni zamların yolda olduğu söyleniyor. Özellikle belirli telefon modelleri bu zamlardan etkilenecek. Yaklaşan yeni güncellemelerle birlikte, telefon modellerinin önemli ölçüde etkileneceği öngörülüyor.

Ekonomi

22.05.2024, 17:25

Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 4 için çalışmalarını sürdürürken neredeyse son aşamaya gelmiş durumda. Bu durum, yeni yonga setinin fiyatlarında artışa neden olacak. Dolayısıyla, akıllı telefon üreticileri Qualcomm'a daha fazla ödeme yapmak zorunda kalacakları için telefonların fiyatlarının artması kaçınılmaz görünüyor.

Bundan alan kazanacak! İsviçreli dev bankadan yatırım tahmini Bundan alan kazanacak! İsviçreli dev bankadan yatırım tahmini Haberi Görüntüle

TELEFON FİYATLARINI ETKİLEYEBİLİR

ShiftDelete'de bulunan haber doğrultusunda, Snapdragon 8 Gen 4'ün fiyatı güncellenecek. TSMC'nin 4nm süreci üzerine inşa edilecek olan Snapdragon 8 Gen 4, akıllı telefon piyasasını derinden etkileyecek. Şu anda Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 3 için birim başına yaklaşık 200 dolar ödeme aldığı biliniyor. Ancak yeni güncellemeler, amiral gemisi telefon fiyatlarını etkileyebilir.

Ayrıca, orta seviye modellere de zam geleceği düşünülürken özellikle 500 dolar bandındaki telefonların bu yeni durumdan en çok etkilenecek grup olduğu öngörülüyor. Bu çerçevede, Redmi K70 Pro gibi cihazların zamlı fiyatlardan etkilenebileceği belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading