Yandex Metrica

Akaryakıt fiyatlarında 3 liralık artış! Benzin ve motorin fiyatları yükseldi! İşte güncel akaryakıt fiyatları (İstanbul, Ankara, İzmir)

Akaryakıt fiyatlarında 3 liralık artış! Benzin ve motorin fiyatları yükseldi! İşte güncel akaryakıt fiyatları (İstanbul, Ankara, İzmir)

Araç sahiplerinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatlarında değişiklik yaşanmaya devam ediyor. Bugün motorine yapılan 1 lira 36 kuruşluk zammın ardından, bir zam haberi daha geldi. Dolar kurunun yükselmesiyle birlikte akaryakıtta da fiyatlar değişiyor. Benzine ve motorine toplamda 3 lira 60 kuruşluk zam geliyor. İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 21:00

Gelen son dakika bilgilerine göre; akaryakıt piyasası uzmanları benzine 2 lira 35 kuruş, motorine ise 1 lira 25 kuruş zam geleceğini duyurdu. Ancak LPG'ye yapılacak zam miktarı henüz kesinleşmedi. 

Kredi borcu olanlar yandı: BDDK yakın takibe alacak: Kara listeye girebilirsiniz: Kredi borcu olanlar yandı: BDDK yakın takibe alacak: Kara listeye... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Gelecek zamların ardından; İstanbul'da 23,64 TL, Ankara'da 23,99 TL ve İzmir'de ise 24,01 TL'ye yükselecek.

Motorinin litresi ise İstanbul'da 22,04 TL, Ankara'da 22,35 TL ve İzmir'de ise 22,49 TL'ye çıkacak.

Döviz kurlarının enerji maliyetlerine olan etkisini, akaryakıta yansıyan zamlar gösteriyor. Kurdaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarının belirlenmesinde önemli bir faktör oluyor. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading