Yandex Metrica

Akaryakıt fiyatlarına dev zam! 12 Şubat akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Benzin ve motorine zam var mı?

Akaryakıt fiyatlarında yeni zam mı geldi? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? 12 Şubat akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Brent petrol ve dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilemeye devam ediyor. Milyonlarca araç kullanıcısını ilgilendiren akaryakıt haberleri vatandaşlar tarafından sıkça takip ediliyor. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Hangi akaryakıt grubuna zam veya indirim haberi var? Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre motorin fiyatlarına zam geleceği bildirildi. Peki motorine ne kadar zam gelecek?

Ekonomi

17.05.2024, 06:09

12 Şubat akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Akaryakıt fiyatlarına zam indirim haberi var mı? Sektör kaynaklarının duyurduğu habere göre motorin fiyatlarına yeni zam yolda. Peki motorin fiyatları ne kadar olacak? Benzin fiyatlarına zam haberi var mı? 

Ünlü ekonomist duyurdu: Dolar tetiklenecek! 50 liraya kadar... 19 Temmuz 2024 döviz kurları Ünlü ekonomist duyurdu: Dolar tetiklenecek! 50 liraya kadar... 19 Temmuz... Haberi Görüntüle

MOTORİN FİYATLARINA ZAM

Aracı olan milyonlarva vatandaşa kötü haber sektör kaynaklarından geldi. Brent petrol ve dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına zam olarak yandısı. Edinilen bilgiye göre, motorinin litre fiyatı 12 Şubat Pazartesi gecesinden itibaren 1 lira 40 kuruş daha zamlanıyor.

Paralar tükendi! Herkes ATM'ye koştu: Dev banka iflas etti! Paralar tükendi! Herkes ATM'ye koştu: Dev banka iflas etti! Haberi Görüntüle

BENZİN FİYATLARINA ZAM, İNDİRİM HABERİ VAR MI?

Motorin fiyatlarına gelen 1.40 kuruşluk zam sonrası vatandaşlar benzin fiyatlarına zam olup olmadığını merak etmeye başladı. Peki benzin fiyatlarına zam var mı? Beznin fiyatları ne kadar oldu? Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre benzin fiyatlarına zam veya indirim haberi bulunmamakta.

O ilimizde tonlarca altın rezervi bulundu! Sondaj başlayacak çil çil altın yağacak O ilimizde tonlarca altın rezervi bulundu! Sondaj başlayacak çil çil... Haberi Görüntüle

12 ŞUBAT GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

12 Şubat 2024 Parazartesi günü itibarıyla, İstanbul Anadolu Yakası'nda benzinin litre fiyatı 39.34 TL TL, motorinin litre fiyatı 41.72 TL, LPG'nin ise 20.20 TL'den kendisine alıcı buluyor. İstanbul Avrupa Yakası'nda ise benzinin litre fiyatı 39.43 TL, motorinin litre fiyatı 41.79 TL, LPG'nin ise 20.28 TL'den işlem görüyor.

Türkiye su verecek petrol alacak! Çılgın anlaşma: Bakan Bayraktar resmen duyurdu Türkiye su verecek petrol alacak! Çılgın anlaşma: Bakan Bayraktar resmen... Haberi Görüntüle

ANKARA VE İZMİR'DE AKARYAKIT FİYATLARI

12 Şubat 2024'de Ankara'da benzin litre fiyatı, 40.13 TL, motorin litre fiyatı 42.55 TL, LPG litre fiyatı 20.15 TL. İzmir'de ise benzin litre fiyatı 40.33 TL, motorin litre fiyatı 42.75 TL, LPG litre fiyatı 20.00 TL'den işlem görüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading