Yandex Metrica

AK Parti'den müjdeli haber! emekli aylıklarına zam geliyor! Mitingde açıklanacak! 5000 TL seyyanen zam geldi! 4A, 4B, 4C emekli sandığı dikkat! 5 bin TL emekli maaşı artıyor!

AK Parti'den müjdeli haber! emekli aylıklarına zam geliyor! Mitingde açıklanacak! 5000 TL seyyanen zam geldi! 4A, 4B, 4C emekli sandığı dikkat! 5 bin TL emekli maaşı artıyor!

16 milyon emekliyi yakından ilgilendiren emekli haberlerinde yeni gelişme var. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere müjdeli haberi 23 Mart günü Ankara mitinginde duyuracak. 4A, 4B, 4C- SSK, ve BAĞ-KUR emeklilerine seyyanen zam geliyor. Emekli haberlerini arama motorlarında araştıran emeklilere müjde AK Parti hükümetinden geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın isimler kulis bilgisi olarak Erdoğan'ın emeklilere 5 bin TL seyyanen zam yapacağını ifade etti. 5000 TL emekli aylıklarına gelecek olan zam haberleri, büyük ilgi topluyor. Peki emeklilere 5000 TL aylıklarına gelecek zam ne zaman ne zaman uygulanacak? İşte merak edilenler...

Ekonomi

23.04.2024, 17:50

Emekli haberlerini her gün arama motorlarında aratarak okuyan emeklilere müjdeli haber AK Parti hükümetinden geldi. Hükümet, yaklaşık olarak 16 milyon emekli için yeni zam kararını TBMM'ye sunmaya hazırlanıyor. 4A, 4B, 4C- SSK, ve BAĞ-KUR emeklilerinin gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 23 Mart günü Ankara'da düzenleyeceği mitinge çevrildi. Erdoğan'a yakın isimler, cumartesi günü emeklilere seyyanen 5 bin TL emekli maaşlarına zam yapacağını duyuracak. Emekli aylıklarına 5000 TL zam gelmesi, Temmuz ayına bırakılmadan, seçimlerden önce gerçekleşmiş olacak. İddialara göre AK Parti hükümeti, emekli aylıklarının maaşını iyileştirmek için çalışmalara başladı. Cumartesi günü Erdoğan'ın emekli aylıkları ve maaşlarına 5000 TL ikramiye müjdesini duyuracağı söyleniyor.

Bu kişilere EYT'siz erken emeklilik imkanı! Şartları sağlayanlar 15 yıl erken emekli olabilecek! Bu kişilere EYT'siz erken emeklilik imkanı! Şartları sağlayanlar 15 yıl... Haberi Görüntüle

4A, 4B, 4C SSK VE BAĞKUR EMEKLİLERİNE MÜJDELİ HABER! ZAM GELİYOR

4A, 4B, 4C SSK ve Bağ-kur emeklilerine müjdeli haber AK Parti hükümetinden geldi. Emekli sandığı ve diğer emeklileri yakından ilgilendiren 'Zam' haberi yayıldı. Erdoğan'a yakın isimler emeklilere 5000 TL seyyanen zam geliyor.

Kakao krizi neden var 2024? Çikolata fiyatları zamlanacak mı, neden? Kakao krizi neden var 2024? Çikolata fiyatları zamlanacak mı, neden? Haberi Görüntüle

2024 EMEKLİ HABERLERİ, EMEKLİ MAAŞLARINA İYİLEŞTİRME NE ZAMAN?

Emeklilerin aylıklarına ve maaşlarına yönelik iyileştirme çalışmaları sürüyor. Hükümet SSK ve BAĞKUR emeklilerini yakından ilgilendiren özel çalışamalar yaptığını ifade etti. Emeklilere 31 Mart yerel seçimlerinden önce 5000 TL seyyanen zam yolda.

Bakan Şimşek 'Türkiye sahalara döndü' diyerek duyurdu: 'Güçlü bir program uyguluyoruz' Bakan Şimşek 'Türkiye sahalara döndü' diyerek duyurdu: 'Güçlü bir program... Haberi Görüntüle

TEMMUZ AYINDAN ÖNCE EMEKLİYE ZAM MÜJDESİ! 2024 YILI EMEKLİ YILI OLACAK

Temmuz ayından önce emekli maaşlarına AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın isimler zam geleceğini iddia etti. İddialara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki günlerde yeni gelişmeleri kamuoyuna duyuracağını müjdeledi.

Habere Tepki Ver

2

1

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading