Yandex Metrica

AK Parti'den asgari ücret açıklaması! O isim noktayı koyacağız dedi: Asgari ücret ne zaman açıklanacak, ne kadar olacak?

AK Parti'den asgari ücret açıklaması! O isim noktayı koyacağız dedi: Asgari ücret ne zaman açıklanacak, ne kadar olacak?

Milyonlarca çalışan nefesini tuttu 2024 yılında geçerli olacak asgari ücret fiyatlarına kilitlendi. Peki asgari ücret toplantıları ne zaman yapılacak. Asgari ücret için ilk rakam belli oldu mu? AK Parti'den asgari ücret açıklaması geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "İşçi, işveren sendikaları ile Çalışma Bakanlığımız hep beraber koordinasyon içerisinde alım gücünü artıracak, enflasyona asla ve kata insanımızı ezdirmeyecek bir sürecin beraber yaşanacağı sonucunu görmüş olacağız." dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 21:47

Aralık ayında belli olması beklenen asgari ücret fiyatlarına ilişkin AK Parti isimden çok kirtik bir açıklama geldi. Peki asgari ücret ne zaman açıklanacak? Asgari ücret ne kadar olacak? Milyonlarca vatandaş bu soruların cevabını arıyor. İşte AK Parti'den gelen ilk asgari ücret açıklaması...

İndi-bindisi bile cep yakan taksilerde sürücüler yeni zammı beğenmedi: Kontak kapatacağız! İndi-bindisi bile cep yakan taksilerde sürücüler yeni zammı beğenmedi: Kontak... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLACAK?

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, TBMM Genel Kurulunda asgari ücretle ilgili komisyon çalışmalarına başlayacağını belirterek, "İşçi, işveren sendikaları ile Çalışma Bakanlığımız hep beraber koordinasyon içerisinde alım gücünü artıracak, enflasyona asla ve kata insanımızı ezdirmeyecek bir sürecin beraber yaşanacağı sonucunu görmüş olacağız." dedi.

Petrol zengini ülkeden Türkiye'ye çağrı: Yeni anlaşma an meselesi! Petrol zengini ülkeden Türkiye'ye çağrı: Yeni anlaşma an meselesi! Haberi Görüntüle

"ASLA ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ"

Emekli ve memur maaşlarına ilişkin de açıklamalarda bulunan Akbaşoğlu, "Yılbaşından itibaren de emeklilerimiz ve memurlarımızla ilgili yeni düzenlemelerle, yeni kanun teklifleriyle bu konuda onları enflasyona asla ezdirmeden hayat standartlarını, alım güçlerini daha artıracak bir noktaya hep beraber ulaşacağız'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading