Yandex Metrica

Aile destek ödemeleri yatırılıyor: Bakan Göktaş duyurdu, hesaplarınızı kontrol edin

Aile destek ödemeleri yatırılıyor: Bakan Göktaş duyurdu, hesaplarınızı kontrol edin

Türkiye'de milyonlarca vatandaşın yararlandığı aile destek ödemelerinin hesaplara aktarıldığı bildirildi. Bakan Göktaş, hak sahibi ailelere Aralık ayında toplam 4 milyar lira ödeme yapılacağını duyurdu.

Ekonomi

06.05.2024, 06:34

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, birçok farklı alanda sağladığı destek ödemelerini hak sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar lira ödeme yapılacağını duyurdu.

19 Temmuz Moody's Türkiye kararı saat kaçta açıklanacak? Moody's Türkiye kararı borsa açıkken açıklanır mı? 19 Temmuz Moody's Türkiye kararı saat kaçta açıklanacak? Moody's Türkiye... Haberi Görüntüle

60,3 MİLYAR LİRA DESTEK SAĞLANDI

Bakan Göktaş, Türkiye'de uygulanan en kapsamlı yardım programı olan aile destek programı kapsamında, bugüne kadar toplamda 60,3 milyar lira destek sağlandığını açıkladı. Düzenli olarak sosyal destek ödemelerinden yararlananlar dışında, gelir kriterine uyan diğer dezavantajlı haneleri de programa dahil ettiklerini ifade etti. 

Bakan Göktaş, yaptığı yazılı açıklamada sosyal yardımları gelir kriteri üzerinden hak sahiplerine ulaştırdıklarını bildirerek sosyal refah paylaşımını öne çıkaran bir bakış açısıyla güçlü bir sosyal yardım sistemini etkin bir şekilde yürüttüklerini söyledi.

Göktaş, "Büyüyen ve gelişen ülkemizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz." dedi.

O bölgeden uranyum fışkırıyor: Milyarlarca euro değerinde! Ekonomi şahlanacak fakat... O bölgeden uranyum fışkırıyor: Milyarlarca euro değerinde! Ekonomi şahlanacak fakat... Haberi Görüntüle

4 MİLYAR LİRA ÖDEME BAŞLADI

Aile destek programı kaosamında her ay düzenli olarak hanelere destek sağladıklarını söyleyen Göktaş, bu ay toplam 4 milyar lira ödemenin hesaplara yatırılmaya başlandığını bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading