Aile destek ödemeleri bu ay erken yatar mı?

Aile destek ödemeleri bu ay erken yatar mı?

Haziran ayı aile destek ödemelerinin ne zaman yatırılacağı, ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Normalde her ayın 15'inde yapılan ödemelerin, Kurban Bayramı öncesi erken bir tarihte yapılıp yapılmayacağı konusu gündemde. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, konuyla ilgili müjdeyi verdi. Peki, Aile destek ödemeleri bu ay erken yatar mı?

Ekonomi

07.06.2024, 15:46

Aile destek ödemelerinin yatırılacağı tarih, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından açıklandı. Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin, Kurban Bayramı dolayısıyla öne çekilerek bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Dolar haftayı nasıl açtı? İşte 21.10.2024 Pazartesi günü dolar/TL'nin işlem gördüğü seviyeler... Dolar haftayı nasıl açtı? İşte 21.10.2024 Pazartesi günü dolar/TL'nin işlem... Haberi Görüntüle

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ BU AY ERKEN YATAR MI?

Bakan Göktaş, yazılı açıklamasında, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik verdikleri destekle onların yanlarında olduklarını vurguladı.

Büyüyen ve gelişen Türkiye'nin refahını vatandaşlarla paylaşmaya devam ettiklerini belirten Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında hanelere her ay düzenli destek sağladıklarını dile getirdi.

Göktaş, "Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini Kurban Bayramı dolayısıyla önce çekerek, bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz. Bu kapsamda hanelere toplam 4 milyar lira ödeme yapacağız." bilgisini paylaştı.

Bu ay yapılacak ödemeyle, bugüne kadar hanelere 84,3 milyar lira destek sağladıklarını bildiren Bakan Göktaş, vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine ulaştıklarını kaydetti.

Borsa bugün temettü dağıtacak: 4 Şirket belli oldu! Hangi şirketler ne kadar dağıtacak? Borsa bugün temettü dağıtacak: 4 Şirket belli oldu! Hangi şirketler... Haberi Görüntüle

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NEREDEN SORGULANIR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan aile destek ödemeleri her ay vatandaşların banka hesaplarına aktarılıyor.

Vatandaşlar, ödemelerin hesaplarına yatırılıp yatırılmadığını e-Devlet üzerinden kolayca sorgulayabiliyorlar.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading