Yandex Metrica

Acil nakit para arıyorum diyenlere can suyu! O bankadan anında 50.000 TL kredi!

Acil nakit para arıyorum diyenlere can suyu! O bankadan anında 50.000 TL kredi!

Geçim sıkıntısı yükselen enflasyonla beraber vatandaşların nakit paraya ihtiyacı arttı. Tamda bu esnada Vakıfbank'tan müjdeli haber geldi. Vakıfbank ihtiyaç kredisi paketinde yeni kampanyası hakkında bilgileri açıkladı. 

Ekonomi

17.05.2024, 17:40

Nakit paraya sıkışan kişilerin bir kere daha imdadına koşan Vakıfbank can suyu kredisi olarak acil nakde sıkışan kişilere 25 bin liraya kadar nakit para desteği sağlayacağını duyurdu. 

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı alanlara müjde: Bakanlık resmen duyurdu: Maaşlara dev zam geldi 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı alanlara müjde:... Haberi Görüntüle

VAKIFBANK'TAN  İHTİYAÇ KREDİSİ 

Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları tüm hızı ile devam ederken Vakıfbank kredi paketinde ödenecek olan tutar belli oldu. 36 ay vadeli 50 bin TL ihtiyaç kredisi paketinde faiz oranı yüzde 3.95 olarak uygulanırken aylık taksit tutarı 3 bin 74 TL olarak gerçekleşecek.

Yurt dışı çıkış harcından muaf tutulacakların listesi belli oldu! Yurt dışı çıkış harcından muaf tutulacakların listesi belli oldu! Haberi Görüntüle

36 AYA KADAR VADE SEÇENEĞİ 

Çekilen kredi paketinde yapılacak olan toplam geri ödeme ise 110 bin 674 TL olarak gerçekleşecek. Vakıfbank ihtiyaç kredisi dosya hesaplama tutarı ise 250 TL olarak tahsil edilecek. Kredi paketinin özellikleri ise şu şekilde açıklandı:36 aya kadar vade seçenekleri ile aylık, 3 aylık dönemler veya değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri vardır.

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlere müjde! İslam Memiş açıkladı: BES ile kredi çekmek mümkün! İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlere müjde! İslam Memiş açıkladı: BES ile... Haberi Görüntüle

FARKLI İKİ FAİZ ORANI BULUNUYOR 

Belirli ve düzenli bir geliri olan (ticari nitelikli kişiler hariç) ve istihbaratı olumlu olan gerçek kişilere kullandırılır. Müşteriler hayat sigortalı ya da hayat sigortasız olarak farklı faiz oranı alternatifleri ile krediyi kullanabilir.

Vade kredi tutarına göre değişmektedir. 50.000 TL’ye (dahil) kadar kullandırılacak kredilerde maksimum vade 36 ay, 50.001 TL ile 100.000 TL arasında kullandırılacak kredilerde maksimum vade 24 ay, 100.001 TL ve üzerinde kullandırılacak kredilerde ise maksimum vade 12 aydır.

 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading