Yandex Metrica

84 milyon vatandaşa kötü haber! Ayçiçek yağına büyük zam geliyor

84 milyon vatandaşa kötü haber! Ayçiçek yağına büyük zam geliyor

Dünyada ayçiçek yağında sıkıntılar had safhaya çıkarken, Rusya 'dan kötü bir haber geldi. Ülkenin Pologı bölgesinde bulunan yağ fabrikasında tonlarca ayçiçek yağını çaldığı ortaya çıktı. Bu durumun tedarik zincirinde sıkıntılar yaratması bekleniyor.

Ekonomi

27.03.2024, 01:05

Rusya Ukrayna'da ele geçirdiği bölgelerde gaspçılığa devam ediyor. Buğday ve tahıl ürünlerinin yanı sıra ayçiçek yağı da çalındı.

Asgari ücrete zam yok ama... Çalışanlara müjde başka şekilde gelebilir Asgari ücrete zam yok ama... Çalışanlara müjde başka şekilde gelebilir Haberi Görüntüle

POLOGI YAĞ FARBİKASINDAN AYÇİÇEK YAĞLARI ÇALINDI

Kırım Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, Rus işgalcilerin, kontrol altında tuttuğu Zaporijjya’ya bağlı Pologı bölgesindeki yağ fabrikasındaki ayçiçek yağını çaldığı duyuruldu. Zaporijjya Savunma Kuvvetlerinden yapılan açıklamada, “İşgalci yağmacıların sıradaki kurbanı Pologı Yağ Fabrikasını oldu. İşgalden önce bu fabrika bölgeye en çok kar getiren işletmelerden biriydi.” denildi. Rusya'nın şu an, şirketin yabancı ortaklara gönderilmesi gereken hazır ürünleri fabrikadan başka bir yere sevk ettiği ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading