Yandex Metrica

7500 TL'lik emekli ödemesinde son tarih belli oldu! Tek şart ise...

7500 TL'lik emekli ödemesinde son tarih belli oldu! Tek şart ise...

Emekli maaşlarına yapılan zam sonrası bankalar da harekete geçti. Açıklanan rakamlara göre promosyon ödemeleri 7 bin 500 liranın üzerine kadar çıktı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:38

Emekli aylıklarında yapılan zam sonrası bankalar promosyon için harekete geçti. Müşterileri elinde tutmak isteyen bankalar, promosyon ödemelerinde ciddi artışa gitti. 

Cep telefonu olanlar dikkat! GSM faturanız 300 TL üstü geliyorsa müjde: 6 ay boyunca tek kuruş ödemeyeceksiniz Cep telefonu olanlar dikkat! GSM faturanız 300 TL üstü geliyorsa... Haberi Görüntüle

PROMOSYON 7 BİN LİRANIN ÜZERİNE ÇIKTI

Son rakamlara göre bazı bankalarda, emekli maaşının da seviyesine göre promosyon ödemeleri 7 bin bin liranın üzerine çıktı. Bu imkanlardan sadece mevcut emekliler değil, yeni emekliler de faydalanıyor. Özel bankaların sunduğu kampanya ağustos sonuna kadar devam edecek.

Engelli maaşı, evde bakım maaşı ve 65 yaş aylığı alanlar müjde: Bakanlık resmen duyurdu: Dev zam hesaplara yattı Engelli maaşı, evde bakım maaşı ve 65 yaş aylığı alanlar... Haberi Görüntüle

3 YILLIK TAAHÜT SÜRESİ DOLAN BAŞKA BANKAYA GEÇEBİLİYOR

Müşteriler banka değiştirme işlemini kolaylıkla yapabiliyor. Bankasıyla 3 yıllık taahhüt süresi dolan, dolmayan emekliler veya yeni emekli olanlar, istedikleri bankaya başvurarak promosyon alabiliyor. Bu arada daha iyi bir avantaj çıkarsa 3 yılın dolması gerekmiyor. Emekli istediği an diğer bankaya geçebiliyor. Bunun için geçiş yapacağı ve halihazırda maaş aldığı bankaya bildirimde bulunması yeterli.

Piyasaların gözü faiz kararında: Merkez Bankası'ndan yeni adım gelecek mi? Piyasaların gözü faiz kararında: Merkez Bankası'ndan yeni adım gelecek mi? Haberi Görüntüle

GARANTİ

Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyanlar 7 bin 250 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabiliyor. Banka, 1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 4.850 TL, 1.500 TL-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 6.000 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alan emeklilere ise 7.250TL nakit promosyon ödemesi yapıyor. Banka ayrıca tüm müşterilerinin yararlanabildiği “yakınını getir” kampanyasıyla maaşını taşımaya davet edilen her bir emekli yakını için 250 TL ilave ödeme yapıyor. Ayrıca müşterinin otomatik ödeme talimatı da vermesi gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading