Yandex Metrica

7 Mart benzin ve motorine zam, indirim haberi var mı? 7 Mart en güncel akaryakıt fiyatları! Benzin, motorin, LPG fiyatı kaç TL oldu?

Brent petrol ve dolar kurunda yaşandan gelişmeler Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilemeye devam ediyor. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Benzin ve motorinde  yeni zam haberi var mı? Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında indirim var mı? Milyonlarca araç kullanıcısı arama motoruna, "7 Mart benzin ve motorine zam, indirim haberi var mı? 7 Mart en güncel akaryakıt fiyatları! Benzin, motorin, LPG fiyatı kaç TL oldu?" sorularını soruyor. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne? 

Ekonomi

13.03.2024, 01:01

Milyonlarca araç sahibinin hemen hemen her gün merakla takip ettiği akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Brent petrol ve dolar kurunda yaşanan gelişmeler Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında yeni güncelleme olacak mı? 7 Mart güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?

1 milyar dolarlık yatırım yapmışlardı! Çin devi BYD Manisa'ya geldi: Kelebek etkisi bekleniyor 1 milyar dolarlık yatırım yapmışlardı! Çin devi BYD Manisa'ya geldi:... Haberi Görüntüle

BENZİN FİYATLARINDA GÜNCELLEME VAR MI?

7 Mart benzin fiyatlarında bir değişiklik var mı? Benzin fiyatlarına zam veya indirim haberi görünüyor mu? 7 Mart 2024 itibarıyla benzin fiyatlarına yeni bir zam veya indirim haberi gözükmüyor.

O ilimizde tonlarca altın rezervi bulundu! Sondaj başlayacak çil çil altın yağacak O ilimizde tonlarca altın rezervi bulundu! Sondaj başlayacak çil çil... Haberi Görüntüle

MOTORİN FİYATLARINA İNDİRİM VEYA ZAM VAR MI?

Bir başka akaryakıt grubu olan motorin fiyatları vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Peki motorin fiyatlarında güncelleme  var mı? Motorin fiyatları kaç TL oldu? 7 Mart 2024 itibarıyla motorin fiyatlarında her hangi bir güncelleme gözükmüyor.

Bu fiyata bu araba kaçmaz! Otomobil piyasasını alt üst edecek kampanya: Range Rover'in tahtından indirecek Bu fiyata bu araba kaçmaz! Otomobil piyasasını alt üst edecek... Haberi Görüntüle

LPG FİYATLARINDA SON DURUM

7 Mart LPG fiyatlarında son durum ne? LPG fiyatlarında zam veya indirim var mı? LPG (otogaz) fiyatları ne kadar oldu? 7 Mart itibarıyla LPG'ye yeni zam veya indirim haberi gözükmüyor. 

Hükümet emekliler için düğmeye bastı! Emeklilik yaşı ve prim gün sayılarında değişiklik yapılacak! Yeni formül masada! Hükümet emekliler için düğmeye bastı! Emeklilik yaşı ve prim gün... Haberi Görüntüle

7 MART GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

7 Mart 2024 Perşembe günü itibarıyla, İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin fiyatı 40.37 TL, İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı 40.63 TL, İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 21.60 TL'den işlem görüyor. İstanbul Avrupa Yakası'nda ise benzinin litre fiyatı 40.46 TL, motorinin litre fiyatı 40.70 TL, LPG'nin litre fiyatı 21.68 TL'den işlem görüyor.

Türkiye'den dev adım! Dünyada sadece 6 ülkede var: O platform Ay Yıldız'a boyandı bile Türkiye'den dev adım! Dünyada sadece 6 ülkede var: O platform... Haberi Görüntüle

7 MART ANKARA VE İZMİR'DE AKARYAKIT FİYATLARI

Peki Ankara ve İzmir'de akaryakıt fiyatları ne kadar? 7 Mart 2024 Perşembe günü itibarıyla Ankara'da benzin litre fiyatı 41.16 TL, Ankara'da motorin litre fiyatı 41.46 TL, Ankara'da LPG litre fiyatı 21.85 TL'den işlem görüyor. İzmir'de ise benzinin litre fiyatı 41.36 TL, motorin litre fiyatı 41.66 TL, LPG litre fiyatı 21.90 TL'den kendine alıcı buluyor.

Türkiye, tansiyonun yüksek olduğu denizlerde doğalgaz ve petrol arayacak: Oruç Reis’e savaş gemileri eşlik edecek Türkiye, tansiyonun yüksek olduğu denizlerde doğalgaz ve petrol arayacak: Oruç... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları nasıl hesaplanıyor? Akaryakıt fiyatları neye göre hesaplanıyor? Brent petrol ve dolar kurunda yaşanan gelişmelerin yanı sıra akaryakıt fiyatları Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç rafineri satış fiyatı bulunuyor. Ayrıca gümrüksüz rafineri fiyatı hesaplanırken ise Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading