Yandex Metrica

300 TL akaryakıt alanın kartına anında para yatırılacak! O bankadan akıl almaz kampanya!

300 TL akaryakıt alanın kartına anında para yatırılacak! O bankadan akıl almaz kampanya!

Akaryakıt fiyatları hemen hemen her gün gündemde yerini alıyor. Vatandaşlar akaryakıt kampanyalarını kovalayarak en hesaplı şekilde alışverişlerini tamamlamak istiyor. Kuveyt Türk Bankası, akaryakıtta yaptığı kampanya ile adından bahsettirmeyi başardı. Kuveyt Türk Bankası, kampanya detaylarını internet sitesinden duyurdu.

Ekonomi

18.05.2024, 01:48

Akaryakıt alışverişi için kampanyaları araştıranlara sevindirici haber Kuveyt Türk Bankası'ndan geldi. Kuveyt Türk Bankası, akaryakıt alışverişi yapanların yüzünü güldürecek kampanyasıyla konuşulmaya başladı. Kampanya detaylarını merak edenler için Kuveyt Türk, internet sitesi üzerinden açıklama yaptı.

Renault dev kampanyayı duyurdu: Sıfır km Megane peynir ekmek gibi satacak! Renault dev kampanyayı duyurdu: Sıfır km Megane peynir ekmek gibi... Haberi Görüntüle

300 TL AKARYAKIT ALANI KARTINA ANINDA PARA YATIRILACAK

Kuveyt Türk Bankası tarafından hazırlanan akaryakıt kampanyasına katılmak için detaylar paylaşıldı. Sağlam Kart ile yapılacak 300 TL ve üzeri akaryakıt alışverişinde 10 TL, toplamda 50 TL hediye edileceği bildirildi.

Dolar kuru sınırını aştı! Döviz kurları yeni haftaya nasıl başladı? İşte 22 Temmuz 2024 güncel döviz kurları... Dolar kuru sınırını aştı! Döviz kurları yeni haftaya nasıl başladı?... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT KAMPANYA DETAYLARI NE?

Sağlam Kart, 1 Temmuz-31 Temmuz 2022 tarihine kadar yapacağınız akaryakıt alışverişlerinde her 300 TL ve üzeri harcamanızda 10 TL, toplamda 50 TL Altın Puan kazandırıyor.

Kampanyaya katılmak için ONAY BNZN5 yazıp 2848’e SMS gönderilmelidir.

Kampanyaya Sağlam Kart, Sale Plus Kart, Seyyah Kart ve Özel Bankacılık Kredi Kartı dahildir. Kampanya kazanımı müşteri bazlıdır.

Kampanya katılımı 30.000 müşteri ile sınırlıdır.

Kampanya 5172 (Petrol ve Petrol Ürünleri), 5541 (Servis İstasyonları- Asistans-Yardım Servisi Olan veya Olmayan), 5542 (Yakıt Dolum Otomatları) ve 5983 (Yakıt Satıcıları- Benzin, Odun, Kömür ve Sıvılaştırılmış Petrol) Akaryakıt MCC kodlu üye işyerlerinde geçerlidir.

Ekstre kesim tarihinde Altın Puan bakiyeleri, altına dönüştürülerek, hesaplarınıza aktarılacaktır.

Kampanya, farklı kampanyalarla birleştirilemez.

Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading