Yandex Metrica

2+1,3+1 ev almak isteyenler! Bu evlerde 85 bin TL sizden kalanı devletten: Başvuru detayları belli oldu

2+1,3+1 ev almak isteyenler! Bu evlerde 85 bin TL sizden kalanı devletten: Başvuru detayları belli oldu

6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinin ardından prefabrik evlere ilgi arttı. Devlet prefabrik ev almak isteyenlere büyük bir destek sunuyor. Eğer birikmiş 85 bin TL'niz varsa bu evleri satın alabilirsiniz.

Ekonomi

23.01.2024, 20:51

Son yıllarda prefabrik evlere olan yoğun ilgi bakanlığı harekete geçirdi. Bakanlık prefabrik ev almak isteyenlere büyük bir destek sunuyor. Sadece 85 bin TL'ye 2+1 ve 3+1 prefabrik evlerin sahibi olabilirsiniz. 2+1 bir prefabrik evin fiyatı 285 bin TL olduğu için, 200 bin TL devlet desteği sayesinde sadece 85 bin TL ödenerek bir konut sahibi olunabilecek. Bu, deprem riski olan bölgelerde yaşayan insanlar için büyük bir avantaj sağlıyor.


BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

Bakanlık tarafından açıklanan başvuru şartlarına göre, eski, bakımsız ve sağlıksız evlerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, evlerinin bakım-onarımı, betonarme ev yapım yardımı, prefabrik ev yapım yardımı ve afet kapsamında ev eşyası alımı için ayni veya nakdi olarak yardım alabilecekler.

Altın kaos sever: Hangi başkan seçilirse ons altın fırlar? Joe Biden mı, Donald Trump mı? Altın kaos sever: Hangi başkan seçilirse ons altın fırlar? Joe... Haberi Görüntüle

PREFABRİK EV AVANTAJLARI

Prefabrik evler size zaman kazandıran konut türleridir. Özellikle uzun inşaat süreleri düşünüldüğünde prefabrik evler kısa üretim ve montaj süreleri ile fark yaratmaktadır. Prefabrik evlerin fiyatları en önemli avantajıdır. 
Prefabrik evlerin yapımında kullanılan çelik ve PVC karışımlı malzemeler hafif ve esnektir. Bu prefabrik evlerde kullanılan malzemelerin özellikleri deprem gibi doğal afetlere karşı dayanıklıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading