Yandex Metrica

21 Mayıs Ethereum neden yükseliyor? ETH yükselmeye devam eder mi, düşer mi?

21 Mayıs Ethereum neden yükseliyor? ETH yükselmeye devam eder mi, düşer mi?

Kripto para piyasasında son günlerde olumlu gelişmeler yaşanıyor. Özellikle Ethereum bazında hızlı bir yükseliş yaşandı. Piyasanın en büyük ikinci kripto para varlığı Ethereum bir günde yüzde 18 değer kazandı. 

Ekonomi

22.05.2024, 01:08

Kripto piyasasında uzun zamandır aşağı yönlü bir eğilim söz konusuydu. Ancak son günlerde kripto para piyasasında sert yükselişler gözlemleniyor. Uzmanlar kripto para piyasasında yaşanan sert yükelişlerin ve sert inişlerin olabileceği konusunda yatırımcıları uyarıyor. Risk durumunun oldukça yüksek olduğu kripto para alanında temkinli olmakta fayda olduğu belirtiliyor. Kripto para piyasasının en büyük ikinci varlığı Ethereum son 1 günde yüzde 18 değer kazandı.

Bakan Bayraktar duyurdu! Gabar'da petrol üretiminde yeni gelişme Bakan Bayraktar duyurdu! Gabar'da petrol üretiminde yeni gelişme Haberi Görüntüle

21 MAYIS ETHEREUM NEDEN YÜKELİYOR?

Ethereum ETF başvurularının onaylanacağı beklentisi Ethereum'un uçuşa geçmesine neden oldu. Ancak beklentilerin tersi durumda da düşüş eğlimi yaşanabileceğini hatırlatmak isteriz. Ethereum, Ethereum ETF etkisiyle bir günde yüzde 18'e yakın yükseldi. Ethereum 3 bin 700 dolar seviuyesini de aştı. Aynı zaman diliminde ise Bitcoin yüzde 7'den fazla değer kazanarak 72 bin dolara yaklaştı. Kripto para piyasasındaki bu yükselişin neden olarak spot Ethereum ETF'lerinin bu hafta onaylanabileceği yönünde iyimserlik beklentisi oldu. 

ethereum.JPG

2024 torba yasa Meclis'e geldi: Ev kadınlarına emeklilik, 3600 ek gösterge, taşerona kadro... 2024 torba yasa Meclis'e geldi: Ev kadınlarına emeklilik, 3600 ek... Haberi Görüntüle

ETH YÜKSELMEYE DEVAM EDER Mİ?

Uzmanlar kripto para piyasasında bir gün sonrası için bile yorum yapmanın doğru olmayacağını belirtiyor. Kripto para piyasasında sert düşüşler ve sert yükselişler görülebiliyor. Kripto piyasasının riskli bir alan olduğunu hatırlatmak isteriz. 

Başvuran herkese 350 bin TL geri ödemesiz kredi! İster iş kur ister borcunu öde! Başvuru şartları belli oldu Başvuran herkese 350 bin TL geri ödemesiz kredi! İster iş... Haberi Görüntüle

DİĞER PARA BİRİMLERİ DE YÜKSELDİ

Spot Ethereum ETF onayının beklentisiyle altcoinlerde de yükseliş görüldü. Solana, Dogecoin ve XRP gibi varlıklar sırasıyla yüzde 8,9, yüzde 9,2 ve yüzde 6 yükseldi. Piyasada Ethereum borsa yatırım fonunun (ETF) onaylanacağı beklentisiyle alımlar hızlandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading