Yandex Metrica

2024 Mart-Nisan fındık fiyatları ! Güncel Fındık kg fiyatı kaç tl? Fındık bugün ne kadar? Kabuklu, kabuksuz fındık ne kadar?

2024 Mart-Nisan fındık fiyatları ! Güncel Fındık kg fiyatı kaç tl? Fındık bugün ne kadar? Kabuklu, kabuksuz fındık ne kadar?

Fındık üreticileri, 2024 yılında mart ve nisan aylarındaki fındık fiyatlarını araştırmaya başladı. Arama motorlarında ''Fındık bugün ne kadar?'', ''Fındık kg fiyatı kaç TL?'' sorularına yanıt aranıyor. 2024 Mart ve Nisan ayı güncel fındık fiyatları belli oldu. FIndık fiyatları kabuklu fındık ve kabuksuz fındık olarak değişiyor. Sakarya Ordu Giresun Trabzon Samsun Zonguldak Kocaeli Bartın ve Artvin'li fındık üreticileri fındığın kg fiyatını araştırıyor. Peki 2024 yılında Mart ve Nisan aylarında fındık fiyatlarındaki son durum ne? Güncel fındık fiyatı kaç TL? İşte merak edilenler...

Ekonomi

03.04.2024, 01:58

Fındık fiyatları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde takip ediliyor. Fındık üreticileri ve fındık almayı planlayan vatandaşlar, devlet tarafından belirlenen fındık alım-satım fiyatlarına göre hareket ediyor. Vatandaşlar 2024 Mart ve Nisan ayı fındık kilogram fiyatlarının ne kadar olduğunu ve bugün fındık ne kadar? gibi sorulara yanıt arıyor. Peki 2024 Mart-Nisan fındık fiyatları ! Güncel Fındık kg fiyatı kaç tl? Fındık bugün ne kadar?

Kredi kartı kullananlar dikkat! Kart limitlerine yeni düzenleme yolda: Borçlanma sınırlanacak! Kredi kartı kullananlar dikkat! Kart limitlerine yeni düzenleme yolda: Borçlanma... Haberi Görüntüle

2024 GÜNCEL FINDIK FİYATLARI NE KADAR?

2024 Mart ve Nisan ayı güncel fındık fiyatları belli oldu. FIndık fiyatları kabuklu fındık ve kabuksuz fındık olarak değişiyor. Sakarya Ordu Giresun Trabzon Samsun Zonguldak Kocaeli Bartın ve Artvin'li fındık üreticileri fındığın kg fiyatını araştırıyor.

Bakan Kacır açıkladı: Türkiye Avrupa'nın üçüncü büyük otomotiv üreticisi oldu! Bakan Kacır açıkladı: Türkiye Avrupa'nın üçüncü büyük otomotiv üreticisi oldu! Haberi Görüntüle

TİCARET BORSASI KABUKLU VE KABUKSUZ FINDIK KG FİYATI NE KADAR?

Ticaret Borsası 20 Mart fındığın kilogram fiyatı 119,40'den satılıyor. Türkiye genelinde fındık alım fiyatları 100 TL'nin üstünde seyir göstermeye devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading