Yandex Metrica

2024 hemşire ataması ne zaman? 2024'te 15 bin hemşire mi alınacak? Lise, üniversite mezunu kaç hemşire atanacak?

2024 hemşire ataması ne zaman? 2024'te 15 bin hemşire mi alınacak? Lise, üniversite mezunu kaç hemşire atanacak?

2024 yılında Sağlık Bakanlığı'na yapılacak personel alımlarına ilişkin açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Erdoğan 2024'te 35 bin sağlık personeli alınacağını duyurdu. Atamaların büyük bir kısmının hemşire branşında yapılacağı belirtildi. Atama bekleyen hemşire adayları ise 2024 hemşire ataması ne zaman? 2024'te 15 bin hemşire mi alınacak? Lise, üniversite mezunu kaç hemşire atanacak? sorularına yanıt aramaya başladı. 

Ekonomi

22.05.2024, 00:22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan Sağlık Bakanlığı bünyesine yapılacak atama sayısını da açıkladı. Atama bekleyen binlerce hemşireyi sevindirecek açıklama Erdoğan'dan geldi.

Bu otomobiller peynir ekmek gibi sattı! İşte Türkiye'nin en çok tercih edilen arabaları Bu otomobiller peynir ekmek gibi sattı! İşte Türkiye'nin en çok... Haberi Görüntüle

2024'TE KAÇ HEMŞİRE ATANACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta yaptığı açıklamada "Önümüzdeki ay kamuya 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli daha alıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! 3100 TL ek ödeme hesaplara yatıyor: Ödemeyi herkes kendi bankasından alacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! 3100 TL ek ödeme hesaplara yatıyor:... Haberi Görüntüle

15 BİN HEMŞİRE ALIMI NE ZAMAN?

Alımların önümüzdeki ay itibari ile başlaması bekleniyor. Hemşire atamalarına ilişkin detaylar Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanacaktır. 

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Son dakika: Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Haberi Görüntüle

35 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALIMI KONTENJAN VE BRANŞ DAĞILIMI

Sağlık Bakanlığı bünyesine yapılması planlanan 35 bin personel alımının kontenjan ve branş dağılımı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

 

Habere Tepki Ver

1

5

2

2

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading