Yandex Metrica

2023 Emekli maaşı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Bakan Bilgin açıkladı!

2023 Emekli maaşı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Bakan Bilgin açıkladı!

2023 Emekli maaşlarının ne kadar olacağı vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Türkiye Emekliler Derneği'ni (TÜED) ziyaret etti. Emekli maaşlarına ilişkin yapılan toplantının ardından gözler Bakan Bilgin’ çevrildi. Peki, 2023 Emekli maaşı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Bakan Bilgin açıkladı!

Ekonomi

23.01.2024, 20:36

2023 yılında emekli maaşlarının ne kadar olduğu en düşük emekli maaşında düzenleme yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Milyonlarca emeklinin merakla beklediği maaşrına ilişkin Bakan Bilgin açıklamalarda bulundu. Peki,2023 Emekli maaşı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Bakan Bilgin açıkladı!

Gazeteci Yazar Mehmet Akif Soysal'dan emekli zammı değerlendirmesi: Geç kalınmış doğru karar! Gazeteci Yazar Mehmet Akif Soysal'dan emekli zammı değerlendirmesi: Geç kalınmış... Haberi Görüntüle

DEPREM BÖLGESİ İÇİN ÇALIŞMALAR HZILANDI

Bakan Vedat Bilgin, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin etkilediği şehirleri kapsayacak şekilde asgari ücret düzenlemesine yönelik bir çalışma olduğunu da söyledi. Bakan Bilgin, "Sınırlı bir bölgeyle ilgili asgari ücret çalışması var, bittiğinde kamuoyuyla paylaşacağım" dedi

BAKAN BİLGİN MÜJDEYİ VERDİ

Bakan Bilgin, Emeklilere rahat nefes aldıracak bir düzenlemeyi ayrıntılı şekilde çalıştım. Bunu deprem bir müddet etkisiyle ertelenmiş oldu ama bu hafta içinde en geç önümüzdeki hafta bunu Cumhurbaşkanımıza arz edeceğim" diyen Bakan Bilgin, "İnanıyorum ki emeklilerin beklediği onları daha rahat nefes alacak bugünkü tahribatın ekonomideki daha koruyacak önerilerimizin de Cumhurbaşkanımız tarafından olumlu değerlendirileceğini ümit ediyorum. Bu çalışma bütün emeklilerin hayatında ciddi bir rahatlama sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading