Yandex Metrica

19 günlük tarihi kampanya başladı! Ayçiçek yağı ve çay bu fiyata satılıyor

19 günlük tarihi kampanya başladı! Ayçiçek yağı ve çay bu fiyata satılıyor

Marketlerden çay alacak vatandaşları ilgilendiren büyük bir indirim haberi duyuruldu. Doğuş Çay 1 TL'ye satışa çıkarken bu kampanyanın 19 gün sonra biteceği bildirildi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:40

Marketlerden çay almak isteyen vatandaşları ilgilendiren haber duyuruldu. Doğuş Çay 1 TL'ye satışa çıkarken kampanya 19 gün sonra sona erecek. 

Doğuş Geleneksel Rize Çayı 1000 gr 1 TL’ye satışa çıktı. Avansas tarafından başlatılan kampanya 1 Eylül tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyadan her vatandaş sadece 1 kez faydalanabilecek. Ayrıca Avansas’tan 200 TL ve üzerinde alışveriş yapma şartı koşuluyor.

Borçluların borcunu devlet kapatacak: TBMM'den sicil affına onay çıktı mı? Borçluların borcunu devlet kapatacak: TBMM'den sicil affına onay çıktı mı? Haberi Görüntüle

AYÇİÇEK YAĞINDA İNDİRİM BAŞLADI 

Diğer yandan 5 litrelik ayçiçek yağında da indirim yapıldı. Konu ile ilgili olarak 5 litre Yudum ayçiçek yağı 199 liraya satılırken Farksepeti mağazasında Salat 5 litre ayçiçek yağı 130 liraya satılmaya başlandı. Ancak bu ürünün stoklarla sınırlı olduğundan kaynaklı olarak müşteriler satın almak için geldiklerinde ürünün stoklarda kalmadığına ilişkin ibareler ile karşılaşabilecekleri uyarısı yapıldı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading