Yandex Metrica

"18 TL'den dolar alın" diyen uzman: Ne yapayım, siz alınca ben de aldım!

"18 TL'den dolar alın" diyen uzman: Ne yapayım, siz alınca ben de aldım!

"Dolar 25 TL olacak" deyip takipçilerine 18 TL'den dolar aldıran yatırım uzmanı(!) Mahsun Karaca, kurlardaki düşüş sonrası efsane çarkıyla alay konusu oldu.

Ekonomi

24.04.2024, 19:06

Sosyal medyada yayınladığı vidyolarla takipçilerine yatırım tavsiyelerinde bulunan 'Röportaj Adam' Mahsun Karaca, ABD Doları'nın bir gecede 18 TL'den 11 liraya düşmesiyle hayatının şokunu yaşadı. 

20 Aralık tarihine kadar yaptığı yayınlarda "Dolar 20-25 TL olacak" deyip vatandaşların 18 TL'den bile olsa mevduatlarını dolara çevirmelerini isteyen Adanalı Mahsun Karaca, kurlardaki tarihi düşüşü görünce çark ederek öyle ifadeler kullandı ki, sosyal medyada alay konusu oldu. 


Emekli borçlarına çizik! 4A 4B 4C emeklisine müjde TBMM'den geldi: O tarihte tüm borçlar silinecek Emekli borçlarına çizik! 4A 4B 4C emeklisine müjde TBMM'den geldi:... Haberi Görüntüle


Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşı için devreye girdi ABD'den talimat verdi: Bitirin bu işi Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşı için devreye girdi ABD'den talimat verdi:... Haberi Görüntüle

BUNDAN SONRASINI ALLAH BİLİR

"Dolara baktığımızda 18'den 11 liraya düşen bir kırılım görüyoruz. 18 liradayken '25 lira olacak' demiştim ama 'umarım yanılırım' demiştim, gerçekten de umduğum oldu ve yanıldım. Düştü... Dünden beri tebrik mesajları yerine tehdit mesajları alıyorum. Zaten yayınımı dikkatle izleyenler umduğum şeyi anlamıştır diye düşünüyorum. Şimdi ben size 18 liradayken alım yapabilirsiniz dedim. Evet... Hepiniz alınca dedim ki 'bunlar bir şey biliyor' ben de aldım. Beraber battık. Batarsak hepimiz batacağız bu saatten sonra... Daha bunun dönüşü yok. (Dolar kurunda) Bundan sonrasını... Allah bilir." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading