Yandex Metrica

18-26 yaş arası gençlere müjde! O banka 150 TL destek verecek

18-26 yaş arası gençlere müjde! O banka 150 TL destek verecek

Yıl içerisinde düzenlediği kampanyalara bir yenisini daha ekleyen Akbank, 18-26 yaş aralığındaki kişiler için 150 TL chip-para ödeneceğini açıkladı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:22

Akbank, internet sitesi üzerinden yeni bir kampanya açıklaması yaptı. Söz konusu kampanya duyurusuna göre 18-26 yaş aralığındaki gençler, FAV’la Damat Tween mağazaları ve damattween.com’dan 750 TL ve üzeri alışveriş yaptığında anında 150 TL chip-paranın sahibi olacak.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri dikkat! Hesaplama yöntemi değişti: Maaş zamları aynı olacak SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri dikkat! Hesaplama yöntemi değişti:... Haberi Görüntüle

AKBANK KAMPANYA DETAYLARI NELER?

Damat Tween mağazalarında ve www.damattween.com adresinden tek seferde ilk 750TL ve üzeri alışverişler de 150TL chip-para sunulmaktadır.

Kampanyadan faydalanmak için işlemin Axess üye işyeri POS’u üzerinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyadan yalnızca, 18-26 yaş aralığında, öğrenci ve Akbank FAV’a dahil olup gerekli kriterleri yerine getiren kişiler yararlanabilir.

Akbank FAV’a dahil olarak kampanyadan faydalanmak için Akbank Mobil üzerinden programa katılım sağlanması gerekmektedir.

Kampanyaya bireysel Axess, Wings, Free, Neo ve Akbank Kart kartları dahildir. Ticari kartlar ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir. Ek kartlar kampanya kapsamındadır.

Kampanyadan bir müşteri bir kez faydalanabilecektir ve en fazla 150TL chip-para kazanabilecektir. Chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kazanılan chip-paralar www.damattween.com da harcanamamaktadır.

Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve tüm Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Kazandığınız chip-paraları biriktirebilir, dilediğiniz zaman hayalinizde ne varsa alabilirsiniz.

Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-paralar iade alınacaktır.

Chip paranın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading