Yandex Metrica

15 Mayıs Bitcoin neden yükseliyor? Bitcoin (BTC) yükselmeye devam eder mi?

15 Mayıs Bitcoin neden yükseliyor? Bitcoin (BTC) yükselmeye devam eder mi?

Kripto para piyasasında 15 Mayıs Çarşamba günü hareketli saatler yaşanıyor. Bitcoin bir günde yüzde 5 değer kazanırken yatırımcısını sevindirdi. 15 Mayıs Bitcoin neden yükseliyor? Bitcoin (BTC) yükselmeye devam eder mi? soruları ise kripto para yatırımcıları tarafından sıkça sorulmaya başlandı.

Gündem

16.05.2024, 08:52

Bitcoin ve diğer kripto para piyasasında 15 Mayıs'ta oldukça hareketli saatler yaşanıyor. Kripto para piyasasında yön birden yukarı döndü. Yüzde 5'e yakın değer kazanımı sonrası 15 Mayıs Bitcoin neden yükseliyor? Bitcoin (BTC) yükselmeye devam eder mi? soruları sorulmaya başlandı. Kripto para ile birlikte altın yatırımcıları da sevindi. Ons altın 2 bin 380 dolar bandına yükseldi.

Dilan Polat cezaevinden çıkabilir! 909 sayfalık MASAK raporunda sabun detayı dikkat çekti! Dilan Polat cezaevinden çıkabilir! 909 sayfalık MASAK raporunda sabun detayı... Haberi Görüntüle

15 MAYIS BİTCOİN NEDEN YÜKSELİYOR?

ABD'de açıklanan enflasyon verileri kripto para piyasası tarafından olumlu karşılandı. ABD'de enflasyon nisan ayında aylık bazda yüzde 0,3 ile beklentilerin altında yükseldi. Yıllık enflasyon beklentilere paralel yüzde 3,4 artış gösterdi. Ortalama kazançlar ise yüzde 0,4 düşüş kaydetti. ABD'den gelen enflasyon verilerinin ardından Bitcoin (BTC) sert yükseliş gösterdi. Bitcoin, yüzde 5'e yakın artışla 64 bin 500 doları gördü. Ethereum, 2 bin 967 dolara kadar çıktı. ABD enflasyon verisinin açıklanmasından sonra altın, hisse senetleri ve kripto paralar yükselişe geçti.

Bitcoin.JPG

Canlı yayında kendisini başından vurdu! Canlı yayında kendisini başından vurdu! Haberi Görüntüle

BİTCOİN (BTC) YÜKSELMEYE DEVAM EDER Mİ?

Bitcoin'de aiağı ve yukarı sert hareketler yaşanıyor. Kripto para piyasasının oldukça riskli bir alan olduğunu bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Uzmanlar kripto para piyasasında önümüzdeki günlerde yönün ne tarafa olacağı konusunda net bir şey söylemekten kaçınıyor. Zira bitcoin ve diğer kripto para piyasasını anlık olarak etkilyen çok fazla faktör ve haber akışı var. 

15 Temmuz destanı Londra sokaklarında! LED ekranlı araçlar şehri dolaştı 15 Temmuz destanı Londra sokaklarında! LED ekranlı araçlar şehri dolaştı Haberi Görüntüle

ONS ALTIN NE KADAR OLDU?

ABD'den gelen faiz verilerinin ardından Ons altın fiyatı, 2 bin 380 dolar bandına çıktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading