Yandex Metrica

Zulmün gölgesinde bugün Mescid-i Aksa'da dokuzuncu cuma!

Zulmün gölgesinde bugün Mescid-i Aksa'da dokuzuncu cuma!

İsrail polisinin, işgal altındaki Doğu Kudüs'te yer alan Mescid-i Aksa'ya yönelik kısıtlamaları bu Cuma'da devam etti. Katliamın gölgesindeki dokuzuncu cuma namazı öncesi de İsrail polisi, Filistinlilerin Mescid-i Aksa'ya girişini engellemeye çalıştı.

Dünya

23.01.2024, 21:49

İsrail polisi işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesi ve buradaki Mescid-i Aksa'ya yönelik baskılarına devam ediyor. Cuma namazını kılmak isteneyen Filistinli genç erkek ve kadınların Mescid-i Aksa'nın  girişine izin verilmedi.

Trump'tan Kamala Harris'e bombardıman: ABD’yi yok edecek radikal solcu Trump'tan Kamala Harris'e bombardıman: ABD’yi yok edecek radikal solcu Haberi Görüntüle

MESCİD'İ AKSA'NIN GİRİŞİNE İZİN VERİLMEDİ

Katil İsrail'in ardından geçtiğimiz haftalarda cuma için Mescid-i Aksa'ya gelenler büyük bir zulme uğramıştı. Filistinliler işgalci İsrail polisinin plastik mermi ve biber gazıyla müdahalesine maruz kalmıştı. Katliamın gölgesinde dördüncü cuma namazı öncesi Mescid-i Aksa'da girişlere engel olmak isteyen işgalci İsrail güvenlik güçlerinin sabahın erken saatlerinden itibaren Şam Kapısı'na intikal ettiği bildirildi.

Güya en anlayışlı onlardı! Batı'nın iki yüzlülüğü: Meloni'nin boyunu eleştiren gazeteci 5 bin euro cezaya çarptırıldı! Güya en anlayışlı onlardı! Batı'nın iki yüzlülüğü: Meloni'nin boyunu eleştiren... Haberi Görüntüle

GÜVENLİK KORİDORU OLUŞTURDULAR

Yoğun güvenlik önlemleri başlamış durumda. Az önce yine çok sayıda polisin ve askeri tanklar bölgede hareket etmeye başladı.  Mescid-İ Aksa tamamen demir bariyerlerle kapatılmış durumda. Pek çok noktaya güvenlik koridorları oluşturuldu.Müslümanların Cuma namazı kılabilmek için ne yazık ki İsrail'in iznine ihtiyacı var.

Türkler düşmanımız! Hindistan basınında dikkat çeken analiz: Savunma sanayi ürünlerimizi veto ettiler Türkler düşmanımız! Hindistan basınında dikkat çeken analiz: Savunma sanayi ürünlerimizi... Haberi Görüntüle

KİMYASAL SU SIKAN TOMA YİNE BÖLGEDE

 Müslümanların üzerine kimyasal su sıkan TOMA yeniden bölgeye geldi. Namaz kılmak için gelen Filistin halkına İsrail polisinden yine gaz bombalı müdahale geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading