Yandex Metrica

Zelenskiy'den Rusya'ya "terör" suçlaması: Cezalandırılmalı

Zelenskiy'den Rusya'ya "terör" suçlaması: Cezalandırılmalı

Ukrayna lideri Zelenskiy, Rusya'yı Ukrayna'da sivillere yönelik terör eylemleri düzenlemekle suçlayarak, "Terör, cezalandırılması gereken bir suçtur" dedi.

Dünya

23.01.2024, 22:14

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Telegram hesabından görüntülü bir mesaj paylaştı. Zelenksiy mesajında, Rus güçlerinin, Ukrayna'nın güneydoğusundaki Zaporijya şehrinde son günlerde düzenlediği saldırılara tepki gösterdi.

Filistinli direnişçilerden soykırımcı İsrail'e ağır darbe! Ölen ve sakat kalan asker sayısı açıklandı Filistinli direnişçilerden soykırımcı İsrail'e ağır darbe! Ölen ve sakat kalan... Haberi Görüntüle

3 EKİM'DEN BU YANA 43 ÖLÜM

Rus güçlerinin 3 Ekim'den bu yana Zaporijya'ya düzenlediği füze saldırıları sonucu 43 kişinin öldüğünü ifade ederek, "Ayrıca Harkiv, Donbas şehirlerine, Ukrayna'nın diğer şehirlerine de saldırılar oldu. İran yapımı insansız hava araçlarıyla saldırılar düzenlendi" dedi.

Türkiye-Yunanistan sınırında gerginlik! Bir Yunan asker vuruldu Türkiye-Yunanistan sınırında gerginlik! Bir Yunan asker vuruldu Haberi Görüntüle

"SİVİLLER HEDEF ALINIYOR"

Rus güçlerinin Ukrayna'da sivilleri ve sivil altyapıları hedef aldığını belirten Zelenskiy, "Sivil halka karşı sürekli terör, Rusya'nın gerçek müzakerelere girmeyi açıkça reddetmesidir" değerlendirmesinde bulundu. Zelenskiy, "Terör, cezalandırılması gereken bir suçtur. Devlet düzeyinde terörizm, dünyada sadece bir kişiyi değil, tüm uluslararası toplumu tehdit eden en korkunç uluslararası suçlardan biridir" diye konuştu.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading