Yandex Metrica

Yunanistan'da Rus istihbaratına çalışan Ukraynalı yakalandı: 58 yaşındaki ajanın gizemli rotası!

Yunanistan'da Rus istihbaratına çalışan Ukraynalı yakalandı: 58 yaşındaki ajanın gizemli rotası!

Rusya Federal Güvenlik Servisine (FSB) çalıştığı öne sürülen 58 yaşında bir Ukraynalı Yunanistan'ın Anavisos şehrinde yakalandı. Sahte belgeler ile Yunan vatandaşlığı alan ajanın Yunanistan rotası kafaları karıştırdı.

Dünya

23.01.2024, 21:46

Yunanistan'ın Anavisos şehrinde yakayı ele veren Rus ajanı hakkında bilgi bir Balkan ülkesinden geldi. Yunan medyasına yansıyan haberlerde, bir Balkan ülkesi istihbarat teşkilatının, Yunan İstihbarat Teşkilatı (EYP) ile bu kişi hakkında bilgi paylaştığı belirtildi.

Savaş gemileri Girit'le Rodos arasında karşı karşıya geldi: Atina ile DEM Parti aynı yerde buluştu Savaş gemileri Girit'le Rodos arasında karşı karşıya geldi: Atina ile... Haberi Görüntüle

ANAVISOS'DA YAKALANDI

Söz konusu haberde 58 yaşındaki Ukraynalı Rus ajanının 13 Kasım'da Atina'ya 34 kilometre mesafedeki Anavisos şehrindeki villasının girişinde yakalandığı ifade edildi.

Ölmek için düğmeye bas! Taşınabilir intihar kapsülleri yakında hizmete girecek Ölmek için düğmeye bas! Taşınabilir intihar kapsülleri yakında hizmete girecek Haberi Görüntüle

AJANIN GİZEMLİ ROTASI

58 yaşındaki Rus ajanına ilişkin, ayda bir kez İstanbul veya Minsk üzerinden Rusya'ya gittiği iddiasına yer verilen haberlerde, Ukrayna'ya iade talebinin ise incelenmesinin beklendiği belirtildi. Haberlerde, bu kişinin sahte belgelerle Yunan vatandaşlığı aldığı öne sürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading