Yandex Metrica

Yunanistan'da peş peşe şiddetli deprem: Türkiye'den hissedildi

Yunanistan'da peş peşe şiddetli deprem: Türkiye'den hissedildi

Yunanistan açıklarında  5.7 ve 5.6 büyüklüğünde peş peşe iki deprem meydana geldi. Yaşanan depremler Türkiye'de Ege Denizi'ne yakın illerimizde de hissedildi. Meydana gelen deprem, Yunanistan'ın başkenti Atina'da hissedilirken depreme ilişkin herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı ifade edildi.    

Dünya

11.04.2024, 18:40

Komşu ülke Yunanistan'da arka arkaya şiddetli iki deprem meydana geldi. İlk olarak 5.7 hemen arkasından 5.6 büyüklüğünde deprem yaşandı. Deprem, Türkiye'nin Ege Denizi'ne kıyısı olan bazı şehirlerde de hissedildi.

Ege Denizi'nde, Yunanistan'ın Halki adası yakınlarında 29 Mart 2024 Cuma sabahı 5.7 ve 5.6 büyüklüğünde iki büyük deprem yaşandı.

Yunanistan'ın güney bölgesinde gerçekleştiği açıklanan büyük depremler hakkında henüz olumsuz bir ihbar yapılmaması yaşanan büyük korkuyu hafifletti.

3. Dünya Savaşı an meselesi: İran'dan nükleer füze tehdidi! İsrail Nükleer tesisleri vurabilir mi? 3. Dünya Savaşı an meselesi: İran'dan nükleer füze tehdidi! İsrail... Haberi Görüntüle

ARKA ARKAYA İKİ BÜYÜK DEPREM

Yunanistan'ın İyon adalarının yakınında yerel saat ile 08:12'de meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin 22 kilometre derinliği olması nedeni ile daha güçlü hissedildiği belirtildi.

Atina Ulusal Gözlemevi, ilk depremden yaklaşık bir saat sonra Batı Yunanistan'daki Illia eyaletinde, 5.7 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandığı belirtildi.

Dünyanın en alkolik çocukları o ülkede! DSÖ raporunda ortaya çıktı Dünyanın en alkolik çocukları o ülkede! DSÖ raporunda ortaya çıktı Haberi Görüntüle

ABD DEPREMİ 5.8 OLARAK AÇIKLADI

Atina Üniversitesi Yunanistan'ın güneyinde, kıyı sahanlığında yaşanan depremin büyüklüğünün 5.8 olduğunu açıkladı.

ABD Jeoloji Araştırmaları Kurumu'da depremi 5.8 olarak teyit etti.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

1

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading